Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy pomocy pomocy .....

TRADZIK (skinoren,duac) POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

w wieku 11 lat dostalam okres i od tego czasu mecze sie z tradzikiem czyli juz 15 LAT !!!! na poczatku stosowalam rozne specyfiki ale nic nie pomagalao Po wielu latach walki o badania wreszcze znalazlam porzadnego gina i zrobiono mi badanie poziomu hormonow za wysokie androgeny wiec przepisano mi silne tabletki hormonalne buzika jak u niemowlaka zrezygnowalam z makjiazu bo i po co sie malowac wlosy mniej sie przetluszczaly ale po 2 latach stosowania z temperamentnej kobiety stalam sie zimna jak lodowka tak jak mialam ochote na sex codziennie to przestalam miec w ogole ochote nie chcialam zeby narzeczony mnie dotykal a co dopiero sex stracilam czucie nawet dotyk nie sprawial mi przyjemnosci beczealam po nocach do poduszki bo brakowalo mi bliskosci fizycznej ale nie mialam na nia ochoty a narzeczony myslal ze go odpycham rok temu zrezygnowalam z tabletek wiec z sexem jest ok ALE mam paskudna twarz poszlam do dermatologa prosilam o izotek nie dostalam recepty bo to na ciezkie przypadki lekarz wypisal mi duac na noc i skinoren na dzien plus wit a i cynk Stosuje kilka dni a buzia wyglada jeszcze gorzej pryszcze jakby dopiero teraz wylazly POMOCY !!! tez tak mieliscie a wam co pomaga ??

halo

Gość Keniaaa
Tutaj jest specjalne forum poświęcone dyskusji na temat trądziku HTTP://WWW.TRADZIK.INFO.PL