Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana_zdeczkaa

czas wkońcu pozbyć się tych ''dziur'' na twarzy

Polecane posty

Gość zalamana_zdeczkaa

hmm czytając setki for zdania są podzielona, ale raczej większość jest za fraxelem choć niektórzy twierdzą iż po jakimś peelingu u kosmetyczki za dwie stówy cera wyrównała im się bardziej niż po fraxelu (za dwa tysiaki) i weź tu bądź mądry z jednej strony dłuuugo zbieram na ten laser, z drugiej chyba załamię się jeśli nie pomoże :O ale trzeba wkońcu coś z tym zrobić, bo praktycznie nie wychodzę z domu przez te oszpecenie Jest tu ktoś kto przynajmniej w dość znacznym stopniu pozbył się blizn i ''dołków'' potrądzikowych z twarzy?

Gość zalamana_zdeczkaa
nikt nie ma takiego problemu? :O

Gość ja zauwazylam
zmniejszenie dolkow po tradziku, nie sa to jakies spektakularne efekty ale zawsze jakies sa- uzywam do mycia buzi zelu z peelengiem Olay Skin Adapt, co 3 dni Olay termopeeling rozgrzewajacy oraz od wczoraj mikrodermabrazji z Ziaji, chociaz to jest taki peeling na such, przy mikrodermabrazji to raczej nie lezalo;) ale widze ze moja buzia jest wyraznie gladsza i jasniejsza oraz nie mam juz takich okropnych dołów jakie mialam wczesniej chociaz i tak do idealnej cery mi daleko:)

niektórzy widzą spektakularne efekty po glykopeel. Ważne by zabieg docierał z działaniem do najgłębszych warstw skóry, żeby ją zetrzeć, a następnie odbudować i wygładzić.