monika32080 0 Napisano Maj 28, 2011 Jaki powinien być śluz na początku ciąży ? jak mam taki jak kurze białko, bezbarwny, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZNÓW TAAAA Napisano Maj 28, 2011 TEPOTA hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agula8 Napisano Czerwiec 1, 2011 u mnie był bardziej biały niż przeźroczysty, dla profilaktyki brałam w ciązy provag , ale jeśli coś Cię martwi idź albo zadzwoń do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina19886 0 Napisano Czerwiec 1, 2011 u mnie jest bardzo lepki i jest go bardzo duzo ... nieprzyjemnie pachnie . musze zmieniac wkladki 3 -4 razy dziennie ,,,, jestem w 8 tygodniu ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalala 0 Napisano Czerwiec 2, 2011 aulina jak sluz nieprzyjemnie pachnie to lec do gina bo to moze byc infekcja jakas. jedne dziewczyny w ciazy wcale nie maja sluzu jako takiego, a jedne maja taki np jak na owulacje, badz bardziej gesty bialawo zoltawy. Nie moze byc zielonkawy, nie moze byc z grudkami i nie powinien miec nieprzyjemnego zapachu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach