Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xsindix

Co zrobic zeby do mnie wrocil

Polecane posty

Gość xsindix

Znacie jakies sposoby jak przekonac faceta zeby wrocil? Zostawil mnie po 1,5 roku zwiazku, po kolejnym kryzysie. Ostatnio bylo ich dosc duzo, od jakis 3-4 miesiecy wszystko sie psulo. Ostatnie 2 miesiace to byla istna masakra. Przerwy, kolejne szanse... Nie wytrzymal i zostawil. Wiem ze bardzo mnie kocha i ja jego tez. Ostatni kryzys byl z mojej winy... rozpetalam cos dziwnego... powiedzialam slowa ktorych nie powinnam bo chcialam mu pokazac ze wcale tak bardzo go nie potrzebuje... Zrobilam to zeby bardziej sie starala i coz z tego wyszlo... Nadal mamy sie spotykac, tak po przyjacielsku.. Probowalam przekonac go do powrotu, ale chociaz chcialby to uwaza ze nie mozemy, ze bedzie tak samo. Po czesci ma z tym wszystkim racje, ale wiem ze wina jest w wiekszosci po mojej stronie i ze po tym wszystkim robilabym wszystko zeby bylo juz dobrze. Ale on juz nie potrafi wierzyc, ze sie ulozy. Jak go do tego przekonac. Pomozcie

Gość pierdol go i zyj
dalej;)

Gość Karol z miasteczka
znajdz sobie koorva innego

Gość kafeterianjkojoj9089
ale po co chcesz Go przekonywać?. Skończyło się i trzeba żyć dalej.

Gość xsindix
Kiedys bylismy bardzo szczesliwi ze soba.. a teraz zle mi bez niego i nie daje sobie rady. Wiem ze jemu tez zle... Planujemy sie normalnie spotykac poki co tak po przyjacielsku

Gość skarbie maciusiu 21 lat wróc:*
on nie wróci . wiem co mówię. sama płakałam tu na forum żeby maciuś wrócił ale wiesz jaki był rezultat kabalej blinki zakochałam sie na nowo w kim sie innym :)

Gość xsindix
nie powiedzial ze nas ostatecznie skresla eh.. nadal caly czas jestesmy w kontakcie i on bardzo mnie wspiera..

Gość kafeterianjkojoj9089
a weź sie pierrrdol

Gość xsindix
myslicie, ze jak bedziemy sie przez jakis czas spotykac po przyjacielsku ( on zaproponowal ze bedzziemy sie spotykac normalnie a on nie uznaje przyjazni damsko meskiej) to zdecyduje sie wrocic?

Gość xsindix
up

Gość zaciekawionaTOBĄ
toksyczny związek, lepiej do siebie nie wracajcie.

Gość xsindix
dlaczego toksyczny? Wpadlismy poprostu w wir nieporozumiem i nie potrafilismy z tego wyjsc..

Gość zaciekawionaTOBĄ
ale mówisz ze macie jakies kryzysy .. a skoro one trwają juz jakis czas to po co sie męczyc?

Gość xsindix
bo nadal bardzo sie kochamy i nas to strasznie boli.. a te kryzysy to chyba dlatego ze nas zwiazek wszedl w jakby kolejna faze, stalismy sie blizsi i on juz nie musial tak sie starac a ja nie moglam sie do tego przyzwyczaic.. Czulam ze przestaje mu na mnie zalezec chociaz teraz wiem ze to sobie wkrecalam i ze poprostu zmienila sie relacja miedzy nami... A jak tak czulam to i czesciej problemy robiilam

Gość xsindix
up

Gość xsweas
up

Gość xsindix
up

Gość prawiczek z warszawy
On przestał się starać, Ty nie starałaś się wcale

Już mieliście chyba dość okazji, by naprawić błędy i jakoś słabo to wyszło. Nie wróżę raczej szczęścia przy kolejnym ewentualnym powrocie. Poza tym przecież nikogo nie zmusisz, by z Tobą był.

Gość xsindix
ale on chce ze mna byc, nadal kocha itd.. tylko mowi ze nie mozemy

Gość gość
Po 5 latach zostawił mnie mężczyzna mego życia. Większość czasu było cudownie, jednak ostatnie pół roku z powodu mojej zazdrości o jego pracę już nie był tak kolorowy. Rozstawaliśmy się, Az w końcu usłyszałam, żebym dała mu spokój, bo on już nie chce dalej w tym tkwić. Powiedział, że możemy co najwyżej się przyjaźnić. Została mi ostatnie szansa – urok miłosny, skorzystałam z rytualisty ze strony http://urok-milosny.pl uwierzcie e to była dal mnie jedyna szansa na odzyskanie go, chociaż wiem że sposób nie jest etyczny. Ale wiedziałam że musimy być razem i żadna kobieta nie da mu takiego szczęścia jak ja. Po kilku tygodniach oczekiwania wrócił : ) teraz już dbam o to by się nie kłócić i żeby było między nami jak powinno.

Gość gosiuniuniunia
Nie wierzcie w tego posta wyżej ,to natrętna reklama!!! Jedyny sposób na odzyskanie partnera to zamówić urok miłosny na stronie ch*jDupaKamieniKupa.com.pl Ja tak zrobiłam i moje życie jest teraz pasmem sukcesów! Odzyskałam narzeczonego, dostałam awans w pracy, wyleczyłam hemoroidy a pies sąsiada który zawsze na mnie szczekał i raz rozerwał mi nogawkę zdechł już w momencie jak zobaczył kuriera z przesyłką!!! Zapiszcie ten link ch*jDupaKamieniKupa.com.pl i cieszcie się życiem!