Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domek bez okien i szyb

otwożyc sie??

Polecane posty

musze się komus wygadac... bo sama nie wiem co zrobic... jestem samotką mtką mam syna 3,5 letnie, poznałam pewnego chłopaka widzieliśmy się 2 razy i od tamtego czasu jakos mnie olewał mieliśmy kontakt ale juz nie taki jak kiedys nie te esy, nie było rozmów na gg nieraz od czasu do czasu, podejrzewałm ze ma kogos innego tzn ze kogos moze spotkał... pytałam go sie ze jak ma kogos to zeby mi powiedział ale stwierdził ze nie ma, wczoraj miałam bardzi zły dzien... sptkałam sie znim bo chciał... mimo to ze miał 50 km do dmnie i przyjechał na godzine, ale problem tkwi w tym ze on nie wie o dziecko, nieraz juz proponował mi spotkanie w omu.. ale jakoś sie wykreciłam, ale to tez nie o to chodzi chodzi o to ze boje sie przed nim otwożyc na tyle by mwóić o przeszłości, bo nie wiem czy to ma sens, skoro on jakoś nie zabiega zbytnio o to by nasze relacje sie zmieniły... czuje ze ma tez kogos, ale nie wiem czy wogule ma sens mwóinie mu o tym wszytskim co było... nie potrafie jakos.. nasze racje sainne, nie chce sie przed kims otowzyc bo ciezko mi mwóic o przeszłości a on potem powie mi dowidzenia, jak chce niech teraz zrobi to... wiec nie wiem czy pogadac znim co bedzie dalej... czy nasze relacje beda zawsze takie... czy ma sens ciagnienie tego czy tylko chce byc kolega... bo to zmienia postac rzeczy... ja potrafie sie otowyzc potrafie rozmawiac o przeszłosci ale nie chce robic tego na marne bo mnie to dużo kosztuje co o tym wszytskim myślicie, pomózcie mi

pomoże mi ktos??

doradzi mi co ja mam zrobic, ja postapic... z boku nieraz jest lepiej dostrzec to czego ja nie widzie

Gość Barak Hussein Osama
na początek otwóRZ słownik ort.

a czy akurat to jest ważne, pisze szybko, nie mam czasu... liczy sie tresc