Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mamusia

Tobiasz-to imię dla mojego synka, a rodzina krytykuje

Polecane posty

Gość majkaluz
Masz okazję się wykazać ,.szczególnie przed teściową.Tobiasz to bardzo ładne imię.

Syn Ani Wyszkoni ma na imię Tobiasz. Mnie się podoba to imię.

mnie sie osobiscie NIE podoba to imie , ale nie jest smieszne . Tobi brzmi nawet fajnie, dla chlopczyka czy nastolatka, Tobiasz-powaznie i pasuje do doroslego mezczyzny. Uwazam, ze jest milion razy lepsze niz Oktawian albo Nataniel , to juz w oogle imiona z dupy wziete. A rodzina sie nie przejmuj. To Twoj syn.

Gość Lena .
Kochana , to jest twoje dziecko więc teściowa może Sobie chcieć . Ty wybierasz imię z mężem. Jak będę w 2 ciąży jak to będzie synek to nazwę Go może Tobiasz ,albo Bartosz. Pozdrowienia . Życzę dużo zdrówka dla Was : *

Gość Imię Sliczne
nie udziwnione i nie pospolite, na pewno lepsze niż kolejny Jaśu,Antoś lub Józek.

Pięknie . Jeśli się wam podoba to dajcie synkowi tak na imię. Nie jest to jakieś udziwnione imię, według mnie klasyczne i bardzo piękne. można zdrabniać na kilka sposobów , pewnie będzie jedynym Tobiaszem w rodzinie, klasie itd. co moim zdaniem jest zaletą :)

Gość moja córka
piękne :) Gdybym miała syna tez dałbym mu takie imię:)

Gość DWASDwx
normalne imię :) przynajmniej żaden kubuś (których notabene jest z milion pewnie :D) oliwier czy tam kewin

Gość gość
Tobiasz bardzo ładne imię , mi osobiście się bardzo podoba jest takie inne ... bardzo mało imion męskich mi się podoba inne są już przeżarte np Maciuś , Karol ,Paweł , Grześ .a zarazem nudne jak się słyszy Tobiasz ciekawe no świetne jak dla mnie czytając komentarze ludzi śmiać mi się chce śmiać to się można jak ktoś nazwie dziecko np Żyraf , Ziemosław , Rufus ,Orest ale bez przesady ludzie Tobiasz to super imię . Ludzie nie maja swojego zdania dlatego boja sie nazwać dziecko "inaczej " niż Jaś ,Staś Sraś ! Jeśli chodzi o nazywanie imionami ludzi zwierzętom to było i będzie ludzie Ci maja mózg tylko jako organ :) Pozdrawiam :)

Gość Szaibot
Strasznie ograniczeni ludzie ;) Mam na imie Tobiasz i to dobre imie... wiejskim antagonizmom mowie stanowcze nie .

Gość gość
Bardzo ładne imię mój syn miał mieć takie ale w końcu został Wiktor.Teraz są tak rózne imiona więc dzieci nie będą się śmiały w klasie mojego syna jest Iweta Nowak i nikt się nie śmieje w przedszkolu u drugiego syna jest Olimpia

Gość gość
Teraz zobaczyłam że to stary temat Ciekawe jak dała na imię synkowi

Gość Kalina_ Karina
Mi osobiście bardzo podoba się imię Tobiasz ;-) Naprawdę jedno z ładniejszych imion męskich, w mojej ocenie :)

Gość gość
A czemu tak wydziwiac ? Nie ma normalnych polskich imion .Tobiasz , Alan czy inny Oliwier .Masakra jakaś

Gość megitka858585
Mi tez sie zawsze bardzo podobało to imię!!!

Gość gość
Mi !!! Nic dziwnego :-):-):-)

Gość gość
Imię jamnika koleżanki mojej mamy :)

Gość gość
Stary to wątek, ale dodam coś od siebie. Dlaczego przez niektórych to imię jest uważane za dziwne? Przecież w odróżnieniu np. od Olafów, Grzegorzów, Krzysztofów, a podobnie jak np. Jakub występuje już w Starym Testamencie?

Gość gość
Ja mam syna Tobiasza !!!

Gość Chiacyntekkkkkk
Mój kolega z klasy ma tak na imie i wręcz przeciwnie nie śmiją się z niego tylko z imienia Wiktor albo Mikołaj a ja uważam ,że każde imie jest ładne a ze mnie się koleżanka śmiała i przezywała mnie Olek albo olej a ten kto sie śmieje z żadko spotykanych imion to pewnie takie właśnie chciałby mieć

Gość adasz
Ja mam syna Tobiasza.Uwielbiam to imie.Nikt nigdy sie z niego nie smial.A imie normalne.Znane juz w Polsce od sredniowiecza,wiec jak tu porownywac to glupkowatego "Alanka"?Poza tym dosc uniwersalne.Jak jezdzimy za granice,wolaja na Mlodego "Tobi" i nie ma problemu z wymowa,jak u jakichs "Jozkow".

Gość gość
Mam synka TObiasza i nie zaluje to fajne imie ms 11 lat i nikt sie z niego nie wysmielwa a jego dziadkom bardzo podoblo sie imie wnuka

Gość Tobek

Lepsze niż Alek.