Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpamietujaca

smutek.

Polecane posty

Gość rozpamietujaca

nie wiem od czego tu zacząć... kiedyś spotykałam się z pewnym facetem.. poznaliśmy się na dyskotece. spotykaliśmy się jakiś miesiąc. powadziliśmy się o jakieś głupoty. i od tego czasu nie odzywamy się do siebie. może ze trzy razy któreś z nas się odezwało ale nic poza tym. bo on mnie strasznie ignorował jak do niego pisałam... bardzo cierpiałam przez to. myślałam że już mi przeszło, myślałam o nim jak o dupku... miałam ochotę nacharać mu w twarz... taki stan utrzymywał się jakieś pół miesiąca. a od jakichś trzech dni ciągle rozpamiętuje to wszystko, co się zdarzyło. śniło mi się dzisiaj, ze jesteśmy razem. i przez to siedzi mi w głowie jeszcze bardziej. mimo że na prawdę tego nie chcę... nie wiem, jesteś jakaś dziwna? chyba faktycznie mam jakieś problemy ze sobą.. bo gdy już zapomnę to nagle wszystko zaczyna mi przypominać te zdarzenia... i nie wiem po co to tutaj piszę... może po prostu miałam gdzieś to wyrzucić..

Gość rozpamietujaca
to nie jest taka prosta sprawa. mimo iż było to nie wiem.. połowy lutego do połowy marca to dalej jest mi trochę ciężko. dzisiaj czytałam stare smsy od niego i dziwiłam się, że tak po prostu przestał się ze mną liczyć.. że to już było i .. sama nie wiem dlaczego taka ogromna fala wspomnień dzisiaj na mnie spadła