Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbłąkana dusza za mną krąży

U mnie w domu straszy !!!

Polecane posty

Kilka razy dziennie słysze odgłos jakby ktoś do mnie wchodził do mieszkania, ale zazwyczaj wychodze zobaczyc kto to i nikogo nie ma... Albo jak siedze w lazience to przez okienko w drzwiach widze że ktos idzie w strone drzwi wyjsciowych. Czy to może być duch?

Gość ja pierdykam po całości
na Twoim miejscu już bym z tej łazienki nie wyszła.... zawsze tak tam było od kiedy tam mieszkasz ?

Gość Myku
A u mnie od czasu do czasu przełączają się kanały w telewizorze (od tak, same z siebie) i ciągle słyszę, jak o 3-4 rano ktoś drepcze obcasami nad moim mieszkaniem, chociaż tam już nie ma sąsiadów. Jednak nadal sobie wmawiam, że to wszystko da się wytłumaczyć ;)

Nie pamietam zeby tak bylo wczesniej, chyba 2 miesiace temu to zauwazylam.

Gość Michałkichał!
Obawiam się, że to może być Mediv.

Mediv? a co to?

Gość hjmjkjkj
pierdolisz od niechcenia.....juz widze jak wyszlabys z lazienki po zobaczeniu cienia w lazience..kazdy normalny by spoierdolil z tego mieszkania do rodziny

NO a co mialam? w lazience siedziec? :O Juz 2 miesiace to widze to sie przyzwyczailam, myslalam ze mam jakies zwidy ale przeciez 2 miesiace zwidow chyba nie mam no nie? :O

Gość hjmjkjkj
heheh jasne....2 miesiace widzisz i sie przyzwyczailas? kazdy normalny czlowiek by sie bal wyjsc z lazienki i czekal az ktos z rodziny przyjdzie do domu...a jak sam mieszka to na pewno przez kilka kilkanascie godzin- by nie wyszedl a po 3 zaden normalny by juz nie chcial mieszkac w takim mieszkaniu 99% by zemdala ,zaczela krzyczec, dostala mdlosci, spierdalala ino szum masz schizofrenie ktora trzeba leczyc

Pierdolisz jak potłuczona :O Idź do Honolulu malpy straszyc :O

Gość brrrrrrr
O ja pierdziu boje sie jak to teraz przeczytałam..brrr:/ moj brat tez kiedys wynaja kawalerke i tam straszyło co noc ten sam sen,sen ze jakis oblesny gosciu chodził z połowy korytarza do łazienki i tak w kółko.. i co noc tam miał tak zwana zmore czego nigdy w zyciu nie miał .. brrrrrr

Same jestescie klamczuchy :O Ja pierdole, co za ludzie :O Tez wam tego zycze to sie przekonacie :O

Gość brrrrrr
po około 3 miesiacach sie wyniusł i tak długo wytrzymł nie dowiarek jeden ^^bo niby to taki zbieg okolicznosci mowił^^ do poki jego dziewczyna nie zaczeła nocowac u niego i opowiedział mu pewnej nocy co jej sie sniło On potwierdził ze jemu sie sniło to samo tej samej nocy ??czyz by to tez był taki zbieg okolicznosci ?? ze jakis oblesny gosciu wyganiał ich z tej kawalerki..

Gość brrrrrr
ale autorko opowiedz cos wiecej na ten temat ciekawa jestem..domyslasz sie co to moze byc?? tak nagle od dwoch miesiecy mowisz? bez sensu co innego jak by jakas tragedia sie w twoim domu stała.., no chyba ze stała sie wczesniej ..? no ale to wtedy by wczesniej cos straszyło a nie tak raptem od dwoch miechow co nie? a moze ktos kogos zabił u ciebie w domu dwa miesiace temu i Ty nawet nic o tym nie wiesz, a teraz nawiedza..?