Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hiszpanka1

STUDIA W TORUNIU ! POMOCY :)

Polecane posty

Gość hiszpanka1

Wyższa Szkoła Kultury Medialnej i Społecznej w Toruniu - mam pytanie jeśli oczywiście znacie ludzi co uczyli się tam lub uczą, co mówią o tej szkole jaka jest tam atmosfera ? Dla mnei to bardzo ważne bo z jednej strony rodzice chcą abym uczyła się tam ( 520 km od domu :/) a z drugiej strony to już sama nie wiem, słyszałam opinie ze to prawie jak "zakon" ;o

Gość trzeba w zasadzie cały
czas się modlić. nawet informatyka to ma być poznawanie biblii. a przy okazji uzupełniac kiesę rydzykowa bo facet chce sobie kupić nowy wózek.

Gość to nie prawie zakon
a dokładnie zakon wyznania rydzykowego.

Gość hiszpanka1
czyli omijać szerokim łukiem?

Gość oczywiście że omijać
baaaaardzo dużym łukiem

Gość hiszpanka1
tylko chcę widzieć czy macie tam znajomych czy słyszeliscie to od ciotka ciotki wujka ;) wiecie o co chodzi. a może macie namiary na kogoś kto tam chodził. dodam że nie jestem typem anioła :D

Gość moja koleżanka skończyła tam
dziennikarstwo. było do niczego a po studiach nikt jej zatrudnić nie chciał. pracuje jako katechetka w szkole

Gość hiszpanka1
o matko, a ponoć takie super kierunki tam są. myślałam nad 1) marketingiem politycznym - oźniej stosunki międzynarodowe z gospod. 2) bezpieczestwo wewnętrzne zdawałam wos rosz. hist podst. ang pol mat. :/

Gość study4u
Ja studiuje dziennikarstwo na Wyższej Szkole Kultury Społecznej i Medialnej, jestem naprawdę bardzo zadowolona :) łapcie linka z informacjami: www.study4u.eu/Uczelnie/Polska/Torun/Wyzsza_Szkola_Kultury_Spolecznej_i_Medialnej.html