Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliiwa

moje zycie to jedna wielka wegetacja :(

Polecane posty

Gość nieszczesliiwa
rany naprawde świetny facet też sie wzruszyłam, podziwiam go za sile i odwage

Gość Pani_F
Radze Ci pogadaj z tym swoim bo możesz wiele stracić, ja nigdy nie miałam takiej okazji jak ty

Gość prawie lublinianka
no widzisz. wiec teraz powinnas zmienic swoje podejscie do wlasnego wygladu i nabrac troche pewnosci siebie! o! :)

Gość prawie lublinianka
no to skoro boisz sie tego i wiesz ze to nienormalne (bo takie jest) to nie doprowadz do takiej sytuacji. i juz.

Gość nieszczesliiwa
no wlasnie i zeby nie doprowadzic do takiej sytuacji musze dac temu spokoj, najlepiej zostawie to tak jak jest chyba powoli godze sie z losem ze bede sama.jestem chyba zauroczona ale nie chce ranic tego chlopaka i narazac go na rozczarowanie moją osobą...przepraszam was ze tak lamentuje ale poprostu nie mam sie komu wygadac :(

Gość wiiem cos oo tym
I jak wkleisz tą fotke? Może naprawdę nie jest tak źle i problem tylko siedzi w Twojej głowie

Gość Pani_F
Czym niby byś miała go rozczarować? Dlaczego nie chcesz z nim o tym pogadać, nie chcesz być przecież sama, a jeśli chłopak w ogóle pisze do Ciebie smsy, chce się z Toba spotykać to znaczy że coś w Tobie polubił, czymś go zainteresowałaś. Skąd możesz wiedzieć, ze go rozczarujesz skoro nawet nie dasz mu się poznać? Ty słuchałaś w ogóle co mówił Nick :P? Pokaż mu że jesteś wspaniałą osobą. To nie prawda że jesteś czegoś niegodna. To tylko złudzenie. Masz adoratora, kogoś kto się Tobą zainteresował ja jeszcze nie miałam. Wykorzystaj to. Działaj.

Gość nieszczesliiwa
Pani_F dziekuje Ci bardzo za te slowa, naprawde bardzo mnie podnioslas na duchu ;* ja juz sama nie wiem co robic, czuje cos do niego ale boje sie w to wchodzic, boje sie ze go pokocham a pozniej strace. boje sie ze zobaczy mnie kiedys rano i ucieknie... no wlasnie ucieknie a ja? ja zostane sama ze zlamanym sercem i bede sie czuc napewno o wiele gorzej niz teraz. Nie wiem musze to przemyslec i podjac dezycje bo on napewno nie bedzie na mnie czekal w nieskonczonosc, znajdzie sobie inna z piękna cera a o mnie zapomni ale moze tak bedzie lepiej... fotke jutro zrobie w swietle dziennym i wstawie ale napewno nic sobie nie ubzduralam przeciez widze jak wygladam :(

Gość wiiem cos oo tym
Ok, to zajrzę tu jutro ale wydaje mi się, że troche przesadzasz. Pani F a jeśli można spytac to czemu nie miałaś nigdy adoratora? Ile masz lat?

Gość akacjaaa111
Boże, jak ja bym chciała mieć problemy z trądzikiem :)

Gość kalafior00
czemu bys chciala??

Gość żywe_sreberko
Dziewczyno, rozumiem, że masz z tym problem ale PRZESADZASZ. Młodziutka jesteś, to dlatego może...uwierz, rozsądny facet nie ucieknie. Zrozumie, że to przez trądzik. A poza tym, faceci nie zracają uwagi na takie rzeczy. Serio :) uwierz, wiem co mówię. A zresztą, zakochani mają klapki na oczach :)

Gość alvarotoja
Nie oszukuj jej. Ja jestem facetem i nie chciałbym miec dziewczyny z parchatą twarzą. Lepiej daj temu chlopakowi spokój,znajdzie ładniejszą :)

Gość Pani_F
Mam 22 lata. Nie wiem zapytaj się facetów, dlaczego mnie nie chcą :P

Gość Pani_F
alvarotoja to że ty byś nie chciał nie znaczy że wszyscy nie chcą. Każdy myśli inaczej i czego innego potrzebuje