Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qualaquala

pytanie o ilość partnerów

Polecane posty

Gość qualaquala

czy to jest powszechne, że mezczyzna pyta kobiete o ilosc partnerow seksualnych przed nim? co w ogole o tym sadzicie?

Po pierwsze myślę iż byłaby to nie zręczna sytuacja dla partnerki. Mozna by nawet było pomyśleć ze nie na miejscu. Przeszłość jest przeszłością nie należy o takie sprawy pytać, inna sprawa kiedy partnerka sama zechce się zwierzać z ilości partnerów. Nie wydaje mi eis by było to powszechne. Pozdrawiam :)

Gość mojego meza nigdy nie intereso
walo ilu ich bylo ale mogl sie domyslac bo o kazdym cos tam opowiadalam w sumie przed mezem spalam z 8 facetami

Gość qualaquala
;) tak sie pytam, bo osttanio wlasnie zostalam o to zapytana, hm niby nie mam nic do ukrycia, ale wkurzyl mnie i jakos oburzyl sam fakt tego niedyskretnego pytania-to jest jakies wscibskie imho, co robilam przed nim, to tylko moja sprawa, dopiero dokad jestemsy razem, to ma na mnie "wylacznosc':), wasze odpowiedzi mnie pocieszaja jakos;), ze sa jednak normalni faceci, bo z temu to chyba jednak podziekuje.. cholernie mnie urazila brutalnosc jego pytania-jakby ktos z butami pchal sie w moje intymne sprawy z pzreszlosci.

Gość zgadzam sie, moje stopy...
Ostatnio to dosc "modne" pyt. Kobieta spokojnym tonem odpowiada 3. P.s. Max 3 i oczywiscie stale zwiazki;-)

Gość ten co wie
wszystkie które miały więcej niż trzech zawsze mówią że było trzech. To już jest regułą. Myślę że facet który o to pyta powinien usłyszeć prawdę.

Gość qualaquala
dlaczego tak myslisz, ze powinien uslyszec prawde? ode mnie moze co najwyzej uslyszec, ze to nie jego sprawa, dla mnie i tak jest juz wlasciwie skreslony za swoje wscibstwo.

Gość wiesz to tez ma znaczenie
niby przeszlosc przeszloscia ale pomysl gdybys miala 1 czy 2partnerow i po jakims czasie dowiadujesz sie ze facet z ktorym jestes przespal sie np 50-100laskami to co tez taka chetna bys byla?

Gość Thaimar
tak tak hanna tlumaczy sie tylko tak ta ktora probuje sie usprawiedliwiac wiem jedno gdybym sie dowiedzial, ze mam dziewczyne, ktora wczesniej ciagala temu tamtemu to bym ja zostawil, gdybym sie zakochal w tajskiej prostytutce, ktora robila to bo na zycie zarabiala bym jej wybaczyl jak Bog wybacza ludziom grzechy, ale inaczej nie.

Gość qualaquala
to w takim razie facet juz na poczatku znajomosci powinien powiedziec, ze ma takie podejscie zamiast sie wypytywac;), a co do ilosci kobiet, jakie moj facet mogl miec przede mna-to naprawde nie ma dla mnie znaczenia, znaczenie ma dla mnie tylko, to zeby byl mi wierny w czasie zwiazku ze mna, jesli nie bedzie, to koniec z nami, a jesli sie lekko;) prowadzil bedac singlem, to co mi to ma przeszkadzac? po rpostu cieszyl sie wolnoscia;)

Gość qualaquala
Thaimar-porownujesz sie do Boga? zuchwala pycha;)

Gość ten co wie
Kobiecie z duzym przebiegiem zwyczajnie nie umialbym zaufac.

Gość qualaquala
do ten co wie: a dlaczego nie moglbys zaufac? dlatego, ze jak rozumiem, uwazasz, ze majac za soba bogate doswiadczenie nie umialaby byc ci wierna? dlaczego to mialby sie wykluczac? przebieg i wiernosc? tak wiem wiem, stereotyp mowi inaczej;P

Gość o to trzeba pytac
bo porzadny facet nie chce kobiety ktora miala wielu partnerow