Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Thaimar

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość Thaimar

Dziewczyny/kobiety? Lubicie kiedy faceci slodza Wam komplementami? nie chodzi mi o przesadne sypanie tekstow, ale np. idziesz ulica gdzie mija cie nieznajomy facet, ktory przechodzac mowi do kolegi zobacz jaka ladna dziewczyna, jestes w pracy rzychodzi jakis nowy klient i po sfinalizowaniu jakiejs transakcji mowi ze masz bardzo ladny usmiech itd. czy to was umacnia w przekonaniu, ze jednak jestescie ladne i sie podobacie, lubicie taki akcje?

Gość no pewnie
ja lubię :)

Gość mmnnio
nie wiem czemu ale ja nie lubię

Gość eeeeeeeeeeeeee
Ja również !

Gość eeeeeeeeeeeeee
Lubie

nie, nie lubię tego zawsze wietrzę jakiś podstęp, uważam, ze facet ma w tym jakiś interes a juz słodzenie to mnie wkurza do granic wytrzymałości nie znoszę, jak ktoś prawi mi komplementy dotyczące wyglądu no, chyba, że chodzi o zachowanie/fachowość/umiejętności, to ok ale nie o wygląd

Gość lulilka
oczywiscie ze lubimy, ale takie delikatne-z klasa.

Gość Pauliśpyyta
Oczywiście , że tak ;) Miałam taką akcje nawet... w kosciele była niedziela palmowa... bylam sama i obok stal jakis chlopak. ciagle sie na mnie patrzyl a po mszy jak wyszlam za teren kosciola pobiegl za mną i powiedział JESTES NA PRAWDE SLICZNA. i poszedl sobie. Ale takie syt. zdazaja sie rzadko. Oby takich wiecej. są milutkie :0 i mam po czyms takim wysmienity humorek :) Pozdrawiam

Gość Thaimar
no dobra ewa ale skoro uslyszalas to z ust faceta, ktorego wczesniej na oczy nie widzialas i rzucil to mijajac Cie to jaki tu podstep widzisz, albo jak facet cos zalatwial np kupujac bilet np. samolotowy powiedzial na dowidzenia ze masz lady usmiech to czy to jakis skryty podstep? We wszystkim sie doszukujesz tylko podstepow. Uwazalbym bardziej, ze kiedy Ci w pracy ktos mowi o Twojej fachowosci to ze to bardzie lizostwo jesli np. jestes nad kims wyzej niz komplement. Chcialem sie tylko umocnic w przekonaniu czy dziewczyny to lubia czy nie. Hmm wiem ze jakas mi sie moze trafic, ktora nie lubi i rzuci we mnie torebka, tylko za to ze jej powiem ze ma ladne oczy. Ale to dziwne by bylo ie, powiedziec kobiecie ze ma takie cudowne oczy a ona torebka zza lady w leb.

Ja też nie lubię, ciężko to wytłumaczyć, ale albo nigdy moi faceci mnie nie przyzwyczajali do tego ;) albo po prostu nigdy nie było to dość istotne. A druga sprawa to chyba nie umiem ich przyjmować.. no ale nie wynika to z mojej niskiej samooceny - bo nie jest. Wolę okazanie w inny sposób zainteresowania, typu jego ciekawość do moich zainteresowań...

Nie wiem, czasami denny banał potrafi mnie ucieszyć a czasami nie potrafię miło zareagować na drobną uprzejmość. Zależy kto, w jakich okolicznościach itd Ale ogólnie nawet jak z początku mnie to zirytuje i będę wyniosła to i tak potem jakoś milej :)