Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hate elpoep

Czemu jest takie parcie na dziecko??

Polecane posty

taaaa nienawiść :D uważaj bo zaraz wyciągnę siekierę spod łóżka :DD:D:D:D

dlaczego niechcec wobec pomyslu na posiadanie dzieciakow jest szcztem egoizmu ale juz splodzenie kilkorga w imie zaspokajania instynktu egoizmem nie jest...???

Gość --O_O--
jaka nienawisc? do kogo? do kobiet ktore maja dzieci? absulutnie!!! zadnej nienawisci... tylko obojetnosc

ginger na twoje wypowiedzi nic tylko :D:D:D:D:D

wiecie co... ja już więcej nic nie powiem, same walczycie o tolerancję, jednak moich wypowiedzi nie umiecie przyjąć, tylko wyśmiewacie... czas wszystko zweryfikuje :) narazie

dobra na razie zmykam...idę na spacerek z mężem i pieskiem :)...później zajrzę...pa

Gość Magda mama cudownej dwojeczki
Fajnie jest nie miec dzieci 2,3lata po ślubie zwiedzić sobie świat nacieszyć się sobą. Ale ile.można.żyć tylko dla siebie.?trzeba być strasznym samolubem. Nie wiem ile miała lat osoba która otworzyła ten temat. albo była to osoba młoda albo kobieta pozbawiona jajników.

Gość gość
Złotowłosa88 2011.05.29 Aborcja=zabijanie dzieci. To twoje zdanie. Nigdzie,żadna nauka nie poparła tezy ze zarodek=dziecko(Na szczęście ciemnota nie opanowała wszystkich krajów) Polska też się do nich zalicza.

Gość gość
Bachory to same problemy i zero przyjemnosci. Kto normalny chce dodawac sobie obowiazkow i dodatkowo placic za to, za zarcie itd a kto wie co bedzie jak bachor podrosnie i trafi w towarzystwo alkoholikow, cpunow i palaczy. :o

Gość gość
No wlasnie autorko wszyscy dokola tylko dzieci i dzieci le tam male dzieci male problemy, duze dzieci duze problemy, ja tam nie chce zmieniac pampow i mowic ciu ciu ciu nic mnie do dzieci nie ciagnie a wszyscy wkolo sie tak ****aja co w tym takiego wzruszajacego chodzenie z brzuszkiem i modelowanie sie przed innymi hej mam brzuch inni do gara nie ma co wstawic ale dziecko i jeszcze raz dziecko, meza chce, dziecko nie. Nierozumiem kobiet to one tak wrzeszcza zeby byc w ciazy i co drugi dzien apteka i testy no ja p*****le! a apteka zarabia. Mam 33l i nie czuje potrzeby rozmnozenia.

Gość gość
To może najlepiej by było gdyby aborcja była dozwolona do 18 roku życia dziecka .Na takim nastolatku, który nie spełnia oczekiwan rodziców np. pyskuje ,przynosi pały ze szkoły, lub popija piwko matka mogła by dokonać na nim aborcji. W końcu zdaniem niektórych bab embrion to nie człowiek ,węc 15 latek tak samo.

Gość gość
To nie temat o aborcji, tylko czemu jest takie parcie na dziecko nie zmieniaj tematu w zadnej ksiazce naukowej nie pisze nic na temat ze zarodek to czlowiek a jesli pisze to wydaj na ten temat gazete.