Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mała Mi.16

Pocałował mnie najleszy kolega mjego chłopaka

Polecane posty

Byłam wczoraj na imprezie u kumpeli ze swoim chłopakiem. Wypiliśmy trochę i świetnie się bawiliśmy. Najlepszy kolega mojego chłopaka chciał zapalić więc wyszłam z nim i moim chłopakiem na zewnątrz ( impreza była w domku na ogródku działkowym, taki grill ). Ten kolega tyle co odprowadził swoją dziewczynę która musiała wrócić wcześniej do domu. No i zaczął 'uczyć' mojego chłopaka jak ma się ze mną obchodzić, tz. głaskał mnie po włosach, smyrał po ramionach i plecach i wg. Mój chłopak nic z tym nie robił. (dodam że ten kolega robi tak zawsze przy każdej okazji i tylko po alkoholu). Mój chłopak spalił i wszedł do środka a my zostaliśmy sami. No i on mnie pocałował. A ja w pierwszym momencie go nie odepchnęłam. Dopiero gdy dotarło do mnie co się dzieje odepchnęłam go i weszłam do środka. Oczywiście od razu powiedziałam o wszystkim chłopakowi. Ten powiedział że nie boi się o mnie że mi ufa i że ten jego kolega tak specjalnie zrobił. Później staliśmy na dworze i ten kolega cały czas się koło mnie kręcił i wg. Ale ja nie mogę z tym żyć. Czuje się jak ostatnia szmata. Całą noc nie spałam i płakałam. Wiem że to nic nie da ale czuję się okropnie. Nie mogę na siebie patrzeć. Po prostu się sobą brzydzę. Co mam zrobić.? Nie chcę znać tego idioty.. Powiedzieć o tym jego dziewczynie.? Jest moją koleżanką i dosyć dobrze się znamy. Pomóżcie mi. Proszę.

Gość Pijak podsklepowy
Wyraznie widac ze ten kolega ma na ciebie ochote

To naprawdę nie jest zabawne. Ja nie wiem co ze sobą zrobić. Czuję sie okropnie naprawdę.

zmienic faceta to przede wszystkim, bo to jakis palant. potem powiedziec jego koledze, ze jak sobie chca z twoim bylym robic takie numery to niech sobie znajda jakas co lubi trojkaty i powiedziec kolezance!!

Gość Pijak podsklepowy
Zapytaj tego kolegę czy chcę z Tobą chodzić

ja mowie powaznie. dorosly facet nie zachowuje sie jak palant i nie patrzy jak mu kolega oblapia dziewczyne. czy ja tu czegos nie rozumie???

Gość Nefretetti
Poważnie to ty się dowiedz czy twój chłopak cie w ogóle kocha

Gość Nefretetti
Coralick rozumiesz rozumiesz :) . Normalny kochajacy facet powinien jakoś zareagować..

Gość fx2fx
Coralick - nie rozumiesz :) To są jeszcze dzieciaki

Mala Mi... odpowiedz sobie na pytanie. czy gdyby na tej imprezie twoja najlepsza kolezanka zaczela cie pouczac jak masz piescic swojego chlopaka, ze tak powiem w praktyce to nie trafil by cie szlag??

Jeżeli kobieta 23 letnia i facet 25 letni są dla was dziećmi to ile wy macie lat.?!

no ja mam troche wiecej :) ale pomijajac juz wszystko to na prawde myslalam ze macie po 16 :O teraz to juz zupelnie nic nie kumam.

Na pewno powiedziałabym jej parę słów. A gdyby próbowała mi to zademonstrować chyba bym nie wytrzymała i po prostu dostała by.

Czyli co dalej.? Mam powiedzieć dziewczynie tego kolegi.? Co mam powiedzieć mojemu chłopakowi.? Z tego co wywnioskowałam to nie powinnam się czuć ja najgorsza bo w końcu to nie ja zaczęłam. Ale nie usprawiedliwiam tego że nie odepchnęłam go gdy tylko zaczął.

- facetowi powiedziec ze porazil cie brak zainteresowania wyczynami swojego kolegi. - koledze, ze chyba nie powinien pic, zwlaszcza alkoholu, bo mu sie we lbie miesza - a kolezance, ze nie chcesz byc pipa ale jej koles lubi miziac sie z innymi

Gość fx2fx
Ufff...

Gość Pijak podsklepowy
Twoj chlopak cie nie bronil i nie rzucil sie na tego kolege bo dzisiejsi faceci oduczyli sie walczyć

Mam takie wrażenie że bardziej zależy mu na przyjaźni z tym kolegą niż na tym aby być ze mną.

Gość gość
Zrób mu laskę, ale taka soczystą i nie gryź go w penisa. Pamiętaj !