Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pdoemikreska

Czego on tak naprawdę chce?

Polecane posty

Gość pdoemikreska

Spotykałam się z chłopakiem, kręciliśmy ze sobą. Spotykaliśmy się ok 2 msc. Rozmawialiśmy, chodziliśmy na piwo, całkiem sympatycznie. MAmy troszkę podobne charaktery, lubimy się śmiać. Na jednym ze spotkań powiedział mi że nic z tego nie bd bo on nic nie poczuł przez ten czas. Jakoś to zaakceptowałam, porozmawialiśmy o tym jeszcze chwile i ja chciałam już sobie iść bo co miałam zrobić po takiej rozmowie lecz on mnie zatrzymał i było tak jak zawsze czyli rozmawialiśmy o wszystkim, śmialiśmy się. On cały czas patrzył w moje oczy z taką fascynacją. Dotykał, gładził włosy, przytulał. Zaprosił mnie na imprezę, odmówiłam. Ale cały czas pisze do mnie jak gdyby nigdy nic. Ja nie wiem o co mu chodzi. Z jednej strony powiedział mi że nic z tego nie bd a z drugiej zachowuje się tak jak wcześniej..

Gość smętny dzień
pewnie sam nie wie czego chce albo mu się zdaje że wie

Gość pdoemikreska
Tyle że on jest typem faceta który nie idzie do łóźka po paru spotkaniach. On musi kogoś poznać itp. Bo gdyby tak nie było to wiedziałabym że chodzi o seks. a teraz nic nie wiem.

Gość Mądry pies
Myślę, że patrząc na Ciebie jego świadomość waha się. Z jednej strony nic do Ciebie nie czuje (prawda). Z drugiej ma ochotę na seks i wie, że jeśli odejdzie to nie będzie sexu (też prawda). Dlatego zostaje w stanie "nieokreślonym" - tzn. ciągnie wszystko dalej jakby nigdy nic. A gdy mu się znudzi to w ciągu dnia odejdzie :)

Gość pdoemikreska
to jest bez sensu. Wiem na pewno że on nie chce seksu..

Gość Mądry pies
A może po prostu przyjemnie jest mu teraz w takim "udawanym" związku? Spotykanie się z kobietą, rozmawianie, śmianie też jest fajne. Może nie będzie chciał niczego więcej, ale chce byś narazie była jego "większą" przyjaciółką.

Gość pdoemikreska
Tyle że dla mnie to nie jest fajne. Bo albo zdecyduje się być ze mną albo znajdzie sobie kogoś innego..

Gość pdoemikreska
bd się z nim niedługo widziała na imprezie, bo oboje zostaliśmy zaproszeni, nie wiem nawet jak się zachować..

Gość cdjk
olewaj. sam nie wie czego chce. mówi, że nie jest zainteresowany. lepiej się z niego wylecz i nie pozwalaj na głaskanie po głowie. dla ciebie to coś znaczy a dla niego nie.

Gość pedomikreska
to chyba bd najlepsze rozwiązanie..