Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne to uczucie

Pewien facet

Polecane posty

Gość dziwne to uczucie

Przez jakiś czas widywałam pewnego nieznajomego, podczas dojazdu na studia. Bardzo mi się spodobał jednak nie miałam odwagi się nawet uśmiechnąc do niego. Myślę że ja mu też się spodobałam jednak on nigdy nie zagadał. Teraz już go nie widuję niestety, ale nie mogę przestac o nim myslec. Pluję sobie w brodę że nic nie zrobiłam, a jednocześnie mam takie poczucie że gdyby on był zainteresowany to może by jakoś zagadał. Wiem że to głupio zabrzmi ale nigdy nie czułam nic takiego widząc faceta, czuję się jakby przeznaczenie uciekło :/

Gość pracownik nfz
kolejny topik na temat, kto pierwszy ma zagadać i dobrze Ci tak, że go straciłaś, ja pitole a nie pomyslałaś, że może koleś już parę razy pierwszy się odezwał i został wyśmiany więc juz tego nie robi? laski, no troche pomyslunku, chcecie równouprawnienia, to macie, nic się nie stanie jak zapytasz go o godzinę czy drogę do tessco, to taki problem?

Gość prawiczek z warszawy
Los płata figle może go kiedyś spotkasz, a teraz żyj dalej i nie płacz w poduszkę już :)

Gość smętny dzień
tak to juz w życiu bywa, mijamy sie i zycie mija a przeznaczenie w druga stronę zmierza....

Los to już jej pomógł stawiając go na jej drodze... Skoro podobał Ci się trzeba bylo zagadać czego się bałaś?? hmmmm.

Gość prawiczek z warszawy
ojtam ojtam :D

Gość smętny dzień
całe dzieje świata to historia że spotkali się i rozstali :D ale jakie dzieła powstawały z tych starych jak świat historii Dante i Beatrycze, Petrarka i Laura ...itd

Gość smętny dzień
Idę popłakać 😭 to znakomicie oczyszcza kanaliki łzowe :D

Gość alica 30tysięcy
Pewnie nawet nie wie o towim istenieniu a ty wmawiasz sobie że on ma za toba latac :D

Gość dziwne to uczucie
Bo jestem nieśmiała, dlatego nic nie zrobiłam

Ale to nie są "dzieła" heh to jest życie!!! :) tu trzeba zawalczyć o swoje...A nie czekać i liczyć na los że skoro jest mi pisany to i tak będziemy razem.Czasem losowi trzeba pomóc i wziąść sprawe w swoje ręce nie ma tak łatwo niestety...

Gość pracownik nfz
no to dalej bądź nieśmiała, na pewno kogoś znajdziesz:) a nawet jeśli ktoś Cię wyrwie, to potem do końca życia będziesz się zastanawiać jakby to było z tym, którego nie zaczepiłaś

Gość kalinka kalinka kalinka kalink
kurde, ja mam dokładnie taką samą sytuację :( On się do mnie uśmiecha a mnie po prostu muruje, zaczynam cała sztywnieć jak go widzę i głupieje. Po prostu cały czas się patrzę na niego ale mam całkowicie kamienną twarz i nie umiem tego zmienić, coś mnie paraliżuje :(:(:( Tylko ja go jeszcze może spotkam, znaczy to już ostatki, bo zaraz kończę szkołę :( Nie wiem co mam zrobić:(

na dodatek moze myslec ze mam faceta, bo mnie ostatnio z kolega widzial :(:(:(:(

Gość pracownik nfz
jak wy chcecie sobie w życiu poradzić skoro jesteście takie nieporadne? jak koleś jest z tej samej szkoły, to czy to tak ciężko zdobyć jego numer i wysłać esa? no ręce opadaja do kostek

Gość dziwne to uczucie
Ja akurat czasy szkolne już dawno mam za soba ;) ale fakt nieporadna w tej sytuacji jestem. Nie jest łatwo zapytac o drogę czy ogólnie o byle co kiedy widywałam go już jakiś czas. I co nagle bym sobie przypomniała że nie znam gdzieś drogi.

oj Kalinka Kalinka to może zdobądź nr jego tel. i napisz do niego skoro narazie się wstydzisz w cztery oczy z nim pogadać!! Tym bardziej że szkołe niedługo kończysz!!Zawalcz troszkę :)

motylku takk, tylko to niestety nie jest "kolega" ze szkoły i nikt ze studentów raczej jego numeru nie ma bo to pracownik :(:(:(

oj, lalka ale to nie ma znaczenia o co go zapytasz, możesz spytać czy ma 100 rozmienić, ważne, żeby zagadać, kiedy to pojmiesz?

Gość abeca
Dziewczyno przestań trwac a zacznij zyc

Gość dziwne to uczucie
Czyli co masz na myśli, jak to zrobic?

Kalinka skoro się do Ciebie uśmiecha to odwzajemnij to podejdź do niego i zagadaj jakoś no nie wiem przywitaj się i zapytaj skąd u niego taki dobry humor z rana może podzieli się z Tobą swoją radością bo ty masz dziś kiepski dzień wymyśl coś :D

jak jeszcze raz sie usmiechnie (o ile w ogole go spotkam jeszcze) to kuzwa wyszczerze sie choćby na siłe, nawet jak bede miala zemdlec ;););)

hahahahahahahah :):):) ooo to dobry pomysl Kalinka a mdlej :) to tez dobry sposób na podryw hihihi :)

no w sumie, hehehehee:D:D:D

a moze on sie ze mnie nabija a nie usmiecha? 😭

No co Ty napewno nie :) zagadaj do niego mówie Ci. Skoro się tak ładnie uśmiecha to zapewne nie jest jakimś ponurakiem. Być może też bada sytuacje bo narazie boi się zrobic pierwszy krok a w takim razie musisz Ty zacząć działać.

Ale to musi byc jakas sytuacja kurcze :( Nie dopadne go przeciez jak bedzie schodzil po schodach? :(