Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziś niedziela

Jak to jest z mięśniami pochwy i gwałtem?

Polecane posty

Gość dziś niedziela

Tak się zastanawiam, cierpię na pochwicę, czyli przy próbie stosunku mięśnie pochwy same się zaciskają i nie da się włożyć członka bo straszliwie boli. Obecnie się leczę. Jednak co mnie zastanawia. Jest dużo dziewczyn, które też to mają, a jak jest z gwałtem? Zauważcie, stosunek z kochającym facetem, nie zawsze się udaje a jak dziewczyna jest gwałcona a choruje na pochwicę to przecież jest ogromny problem żeby włożyć, a gwałt zawsze się udaje (niestety). Przecież podczas gwałtu mięśnie tym bardziej się zaciskają...

Gość dziś niedziela
Jestem dziewczyną to po pierwsze, a po drugie ciekawa jestem i tyle. Jak ci sie nie podoba to nie czytaj i tyle. Nie będziesz miał problemu

Gość eldiaaaaaano
ssij druta kurwo

Gość afasdasdasas
no wlasnie ja tez jestem ciekawa, przeciez wcale nie tak latwo wszadzic czlonka do pochwy, szczegolnie w stresie jak przeciez dziewczyna sie broni, miesni pochwy sie zaciskają, wiec tez nie rozumiem jak dziewczyna moze zostac zgwalcona? chyba ze jest wiecej tych facetow, ale zeby jeden facet dal rade? ???? tez wlasnie nie rozumiem tego. nie dosc ze musi taka dziewczyne jakos obezwladnic, to jeszcze musi jej wsadzic, jak oni daja rade

Gość prawiczek z warszawy
tak wciskają dwa na raz i rozwierają szczypcami hydraulicznymi :D

Gość dziś niedziela
prawiczek, aleś ty głupi Jak facet, który kocha, jest partnerem nie może włożyć, to w stresie, podczas gwałtu czy tam próby te mięśnie bardziej jeszcze się zaciskają, jak więc dochodzi do gwałtu?

Gość prawiczek z warszawy
Facet ma za miękką faję w odróżnieniu od gwałciciela, zapewne też gwałciciel nie przestaje na hasło "to boli przestań"

Gość afadasaa
nigdy nie bylam w takiej sytuacji wiec nie do konca moge zrozumiec. ale wiem, ze bym sie bronila do upadlego. moze niektore dziewczyny po prostu za latwo ulegają?

Ale jak facet kocha to jest delikatny czuły i przejmuje się tym,że kobietę może zaboleć a taki gwałciciel ma to w dupie.D;aczego kobiety krwawią,wszystko je boli i czują się jakby rozrywane od środka?Bo taki chuj pcha na siłę,nie liczy się z uczuciami i bólem kobiety tylko robi swoje za wszelka cenę..

to teraz wiesz dlaczego, niektóre dziewczyny są bite podczas próby gwałtu, by zwiotczały mięśnie i była możliwość stosunku.