Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiakiii

zdrada

Polecane posty

Gość misiakiii

Czesc ostatnio wraz z moja dziewczyna z ktora jestem od roku wyznalismy sobie ze sie zdradzilismy. Charakter naszych zdrad jest troche inny ja przespalem sie z dziewczyna ktora znalem pare dni ,ona z kolei widywala i lizala sie z jakims ziomkiem z imprez. Dodatkowo oboje sie siebie wyparlismy przy nich. Jak wiekszosc par gdy dowiaduje sie o czyms takim milismy manie aby poznac wszystkie szczegoliki zajscia i pomyslec co teraz z nami bedzie. Zajelo nam to pare dni ustalenie co teraz z nami bedzie, ustalilismy ze damy sobie ostatnia szanse. Co wy o tym myslicie? Jak wy byscie zachowali sie w takiej sytuacji?

Pojebani jesteście. Po co być z kimś, skoro się tą drugą osobę zdradza? Jak się z kimś jest, to dlatego, że się tą osobę kocha, chce się być tylko z nią. Nie ma miejsc na zdradę. Nie wiecie, na czym polega bycie ze sobą, czym jest związek. Po za tym, nie ma ŻADNEJ różnicy, z kim kto zdradził. Co z tego, że laskę, którą przeleciałeś, znasz kilka lat, a Twoja dziewczyna swojego drugiego zna z imprez? Zdrada to zdrada, niezależnie od tego, ile się zna tą "trzecią" osobę. Bez sensu jest dawanie sobie drugich szans, bo najwyraźniej nie czujecie się razem dobrze, skoro skaczecie w bok.

Gość dupa slonia
idź przybij piątek ziomkowi z imprez :D

Gość Mędrzeckurnaskądśtam
Przybij piątek....

Gość bumcyktrala
jesli odpowiada wam taki uklad czemu nie ale to moze wychodzic z czasem i byc powodem klotni