Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arlla

Jakie zawody wykonuja wasi mezczyzni?

Polecane posty

Gość Arlla

Jestem ciekawa czym sie zajmuja?Zobaczymy czy czyms ciekawym,niezwyklym-fizyczna praca czy umyslowa? Piszcie:)

nie mam teraz mezczyzny, ale co do ostatnich, najwazniejszych dla mnie związków: jeden jest nauczycielem, drugi ma swój sklep (stoisko) a trzeci swoją firmę :)

Gość moj pracowal
przez 3 lata w administracji, ale mial dosyc ludzi, tego ciaglego grzebania w papierkach ... narzekal na place 2 tysiaki do reki co akurat jest szczytem moich marzen przy pensji 1200 zl :P prace zmienil na fizyczna i polaczyl ja ze swoja pasja wspinaczka gorska ... pracuje w firmie zajmujacej sie pracami na wysokosciach :D myje okna w wiezowcach, zawiesza rone banery itp. zarabia ok 5-6 tysiakow miesiecznie ...

mój jest dyrektorem domu maklerskiego

Gość mój mąż jest męską
prostytutką

Gość miła od dziś
a mój Miecio jest kowalem

Gość Ania^^^^^
mój jest prezydentem

Gość do autora Grzesława
mój marynarzem....

Gość moj to stolarz
:P

Gość aachuniaaa
kurier - kierowca

Gość a moooj
kierowca busa w transporcie miedzynarodowym ;P

Gość do Brzydkiej
Bardzo odpowiedzialna praca.Widział kiedyś topielca twój facet?Opowiada o swojej pracy w domu? Sory ale zaciekawiło mnie

Gość kierowca tira
w transporcie międzynarodowym

Gość vbm
na czarno to ci lepsi...a na pomarańczowo zwykli....zawsze tu tak było :O....a pewnie czesto czarni i pomarańczowi to te same osoby

topielca widzial niejednego-przeciez nie zamyka oczu jak go szuka Opowiada o akcjach ale bez drastycznych szczegolow-ja ich znac nie chce Bylam z nim kilka razy jak wyciagal zwloki-zamykam wtedy oczy zeby mi sie nie snilo:O Praca odpowiedzialna,dla tych,ktorzy potrafia sie poswiecic-dla ludzi z powolania

Gość iksdfhiudf
marynarz

Gość Karoooola
Jestem ciekawa czym sie zajmuja?Zobaczymy czy czyms ciekawym,niezwyklym-fizyczna praca czy umyslowa?-odpowiem szczerze mój to wielki 198 debil ,pracuje do pirwszej wypłaty potem szuka nastepnej ,i jak zarobi na papierosy o zapałki sie już nie martwi od kogoś odpali, sex mu w głowie wszedzie-ile razy bym mu nie dała jemu i tak mało,wsiada na rower-(pedzidło)i jedzie na trase do TIR ówki i ma za20-30zł,rece mi opadają,ale co mam zrobić jest już 7 dzieci i mieszkam u niego i nie mam gdzie sie wyprowadzić.

Gość moj pracuje
w straży pożarnej :)

Gość vbm
miało byc ''lepsi'' i ''gorsi''....zawsze czarne nicki sa bardziej wykształcone,zamożniejsze,mądrzejsze itp....a często te same sobry pisza potem pod pomarańczowymi nickami prawde ktora nie jest juz taka kolorowa...znam tu taki przypadek (i nie jestem to ja)

no moj jakos szczegolnie wyksztalcony nie jest-tego zadna szkola nie uczy trzeba po prostu umiec poswiecic sie dla innych czyli zycie innych na pierwszym miejscu aha teraz ma jeszcze drugi zawod-saper;) ale dopiero zaczyna

Gość Arlla
A inni bezrobotni?Na kuroniu?

Gość Mezczyzna_82
hmm wszedlem tu przypadkowo z racji, ze to dotyczy mezczyzn napisz cos o sobie. Jestem wolny na razie nie chce byc w stalym zwiazku nie to zebym byl jakis teges sam siebie nie bede ocenial i ubustwial no ale mam 185 cm wzrostu, waze 88kg, kaloryfer na brzuchu duzo cwicze (sport zawsze byl w moim zyciu na 1 miejscu wiec fizyzcnie sie dobrze czuje i sam sobie sie podobam) z wyksztalcenia jestem informatykiem zajmuje sie IT Secirity pracuje w zagranicznej firme, zarabiam 30000 PLN, w mojej pracy pracownicy tacy jak ja zarabiaja tez i wiecej 40000-60000 zl w zaleznosci od lat pracy i stanowiska, o szefostwie nie pisze bowiem to miedzynarodowa firma wiec tam pieniadze sie juz liczy inaczej. Mam licencje pilota zawodowego CPL robiek urs do ATPLa w sumie mam zawod w ktorym dobrze zarabiam ale jak mi sie znudzi juz dosczetnie ta praca to przejde na zwiedzanie swiata pracujac na samolotach.

Mezczyzna_82 to sie zareklamowales:P ale nikt nie pytal o wysokosc zarobkow:oto nie pit z US:P

Gość wykynyky
Administrator sieci komputerowych.

Gość mijan
kierownik produkcji w drukarni

Gość Z zawodu jest
Mój mąż z zawodu jest dyrektorem a czasem prezesem.....w kolejnych firmach...i tak już 25 lat Jego praca polega na wskazywaniu palcem i na gadaniu .....to potrafi robić i nic więcej O sobie twierdzi że tylko potrafi zarabiać pieniądze i nic więcej nie potrafi (potwierdzam)....ale zwykle potrafi maskować świetnie swoje nieróbstwo i brak kompetencji...i taką iluzję robi tak skutecznie ... że mało kto potrafi to zauważyć...słowem jest to doskonała fasada i mistrzostwo w stwarzaniu pozorów....jak to w tym zawodzie najczęściej bywa

Gość czasemsamaniewiem
moj jest ochroniarzem i poki byl na studiach to ok ale w jego wieku (31)to juz porazka a dalej to boje sie myslec. wlasnie sie zastanawiam co z tym wszystkim zrobic