Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssssiostra

Co dac bratu na 18-stke?

Polecane posty

Gość ssssssiostra

Moj brat ma za dwa tygodnie 18-stke, co mu dac? Mam 28 lat, pracujemy z mezem, ale nie przelewa sie nam. Moze wypowiedzieliby sie chlopcy w tym wieku, co by im sprawilo przyjemnosc? Myslelismy o 200 zl, albo o drogich perfumach i 50 zl. Co o tym myslicie?

Gość promykkk
skoro chcecie przeznaczyc 250 zl to proponuje lancuszek, nie gruby taki cienki nawet jesli nie bedzie nosil teraz to pamiatka zastanie i doceni za jkis czas

Gość ssssssiostra
on ma dziewczyne i ona mu juz nakupila bizuterii (jakies lancuszki, bransoletki, pierscionki...) poza tym, to taki typowy nastolatek, ktory potrzebuje pieniedzy na swoje jakies tam bzdety (komputer,motor) i lubi dobrze wygladac/podobac sie dziewczynom (stad tez ten pomysl z pieniedzmi-niech wyda na co chce, albo perfumy-tylko markowe,drogie, na ktore samego go nie stac)

dajcie mu forsę, to jest najlepszy prezent :) kupi sobie za to to, co będzie mu najbardziej potrzebne. ;)

Gość ssssssiostra
no chyba kasa to jednak najlepszy pomysl... chociaz nie wiem, ile sie daje na 18-stki w ogole. I jeszcze jako siostra do tego. Ogolnie doprowadza mnie do szalu mania dawania drogich prezentow na komunie,chrzciny, 18.stki i Bog wie co jeszcze :O

Gość cms;lcms;ldcm
ja mojemu dalam ase na prawo jazy, ale odkladalam dosc dlugo . no ale 18stka to 18stka musi byc cos szczegolnego, szjkoda ze wczesniej o tym nie pomyslalas

Gość ssssssiostra
chyba cie pojebalo na amen z tym prawem jazdy :O

Gość promykkk
niby kasa to ok ale chodzi zeby zapamietal ten prezent na 18 i od siostry.. moze jakas org koszulka ale to zawsze moze sobie kupic

Gość ssssssiostra
no nie wiem sama...on nalezy juz do innej generacji, nie przywiazuje duzej wagi do pamiatek/symboli. to czysto konsumeckie pokolenie, nastawione na korzyscie materialne. on jest swietnym chlopakiem itd, ale wiem ze bedzie maksymalnie rozczarowany, jak mu dam lancuszek czy inna pierdole nie zrozum mnie zle, ale taka jest dzisiejsza mlodziez, czy sie to komus podoba czy nie

Gość montespan_92
Ja bym dala jakies perfumy.

Gość loreznoxmen
pamietasz za naszych czasow byly takie ramki np z papierosem albo gumka osadzona za szklem i napisem w razie potrzeby, teraz swiat sie zmienil w ludziach duzo ienawisci i zlosci, moden sa takie duze ramki z osadzona siekierka i napisem np[. abys mial czym posiekac swoja wkurzajaca siostre, za 250 zl to kupisz spokojnie moze kup mu to. To teraz na topie jest

Gość Najlepszy_prezent_
Witam wszystkich Jak dla brata na 18 stkę w zależności od jego upodobań, zainteresowań, hobby proponuję i polecam bardzo fajny prezent w postaci sagi Dragon Balla, którą mógł kiedyś oglądać (warto zapytać delikatnie czy oglądał Dragon Ball, czy Dragon Ball Z ). Wprost idealny spontaniczny prezent.Serdecznie polecam! www.dragonballzodmalwi.cba.pl

Gość pomydhfjraarasada
Jeśli to ma być wyjątkowy pomysł na prezent na 18 urodziny (https://prezentokracja.pl/prezent/na-urodziny/18-urodziny ), to może lepiej zrobić jakąś zrzutkę z rodzicami i kupić dla brata np. voucher na lot w tunelu aerodynamicznym lub lot szybowcem? Na pewno będzie to niezapomniany prezent. Nietypowe prezenty na 18stkę znajdziesz na https://prezentokracja.pl/

Gość gość
pół litra

Gość gość
Ja swojemu chrześniakowi, który jest bardzo podobny do Twojego brata, lubi dobrze wyglądać i dziewczyny mu w głowie... wiedziałam, że nie dam mu pieniędzy, bo wyda na głupoty, niestety odpowiedzialny to on nie jest. Ja mieszkam we wrocławiu i poszukałam lokalnych atrakcji, i kupiłam mu voucher na lot w tunelu aerodynamicznym w Mirosławicach. Młody był wniebowzięty. Porobiliśmy sobie mnóstwo zdjęć, aż sama chciałabym polatać. Dodam że mój chrześniak interesuje się sportem :) więc wiedziałam, że mu się spodoba