Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile kupićkks

ile kupić??

Polecane posty

Gość ile kupićkks

ile kupić: - paczek pampersów newborn dla dziecka ok 3,5kg (paczka=43szt) - wkładek laktacyjnych przy założeniu że będę karmić (paczka=50szt) - pieluszek tetrowych (w lecie chciałabym spróbować na tetrze zamiast pampersów) - jaka szczoteczka do włosów czy z naturalnego wlosia czy inna - ile paczek patyczków do uszów, płatków higienicznych (wiem że to wszystko można z czasem dokupić, ale zamawiam w necie i gdybym wiedziała że na pewno zużyję to zamówialbym więcej)

- moja córka nosiła te najmniejsze do 3 mies. każde dziecko ma indywidualny rozmiar ale myślę że napewno z 3 paczki muszą być na początek ( ja miałam zapas 5 paczek) - wkładki 1 paczka,po co więcej,jak co dokupisz. - ja nie jestem za tetrowymi,ale jak już chcesz to z 20sztuk - naturalne włosie -1 paczka patyczków specjalnie dla dzieci, 1 paczka płatków do przemywania oczek

Gość trzymaj się, masz obok siebie
-newborn to jedną paczkę , potem kupisz już dwójki, bo więcej się siku do nich zmieści, a jedynki to będą od razu przesikane :p wkładki lakt. - jedną paczkę, mi z piersi nie ciekło prawie nic, i nie zużyłam ani jednej paczki pieluszek tetr.- 50szt, jak chcesz na samych tetrach to tyle trzeba mieć, a min. 40szt szczotkę to ja miałam taką mięciutką z canpola, w zestawie z grzebykiem patyczki i płatki to po dwie paczki max jak zamawiasz w necie to zamów sobie już od razu pampersy rozmiar 2

Przyda się jeszzce -chusteczki nawilżajace najlepiej sensitive -gaziki -lepsze od płatków kosmetycznych -parafina zamiast olejków,oliwek itp napewno nie uczuli a dobrze nawilży -gotowy płyn dezynfekujący do pępka- można nabyć w aptece,wystarczy "psiknąć" na pępek -kremik do pupy -płyn do kapieli-najlepiej Olilatum albo coś w tym rodzaju

Mamy polecają często DADY z biedronki,zamiast oryginalnych, ale niewiem-bo nie sprawdziłam.

Gość trzymaj się, masz obok siebie
nie kupuj oilatum to dla dzieci z problemami skórnymi

Olilatum na początek to dobra sprawa, dla noworodków idealne, nie musi być akurat dla dzieci z problemami, noworodki mają bardzo delikatną skórę więc napewno się przyda,a autorka zrobi jak bedzie uważała.

Gość ile kupićkks
a czy pampersy new baby są większe od new born? z tymi większymi to nie ma aż tak dużego problemu bo często są na promocjach w różnych sklepach wiecie, w necie naprawde sie opąłci kupować, wczoraj w aptece facet kupiował 2 paczki wkładek lakt i 3 podkładów poporodowych i zapłacił prawie 53 zł; w internecie będzie mnie to kosztować z 34 może,,,,,,