Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasemsamaniewiem

czy zawod ochroniarz to obciach? bo sama nie wiem

Polecane posty

Gość czasemsamaniewiem

moj facet jest po studiach ale od 7 lat ( teraz ma 31l) robi jako ochroniarz czasem nocki a czasem w dzien. ja uwazam ze to praca bez ambicji i przyszlosci on tez tak mowi ale nic nie zmienia. fakt nawet dobrze zarabia okolo 3-4 tys ale czesto brak go w domu ( dlugie zmiany ma). juz wolalabym aby poszedl do biura za mniejsze pieniadze lub gdziekolwiek- bo czasem mysle ze to obciachowy zawod dla prostakow. myslicie ze przesadzam i sie myle? napewno mi nikt nie wmowi ze to ciekawy zawod.

Gość czasemsamaniewiem
myslicie ze przesadzam i sie go czepiam? czy dobrze robie ze narzekam i chce zeby to rzucil.

Gość Mędrzec
Żadna(niemal) praca nie hańbi. Może nie musi realizować się pracą zawodową.

Gość barrakuda...
ten zawod faktycznie kojarzy sie z prostakami, ale rozumiem, ze Twoj facet nie jest prostakiem. Rozumiem, ze chodzi ci o prestiz? bo to raczej malo prestizowe. Co do wiazania przyszlosci z tym zawodem - czy nie jest tak, ze ten zawod jest raczej dla mlodszych? skoro twoj facet tego nie lubi i nie widzi w tym przyszlosci to niech zacznie sie rozgladac za czyms innym

Gość czasemsamaniewiem
no tak ale to praca bez zadnej przyszlosci ( nie ma rozwoju itp) i co bedzie za kilka lat? przeciez nie moze tego wykonywac do emerytury a kto go pozniej zatrudni i gdzie jak bedzie mial np 35lat lub wiecej i w zyciorysie- ze byl tylko ochroniarzem

Gość czasemsamaniewiem
no wlasnie ale co on moze teraz znalezc z takim doswiadczeniem w wieku 31 lat. no i za 3 tys na reke. jestem taka zestresowana tym- on troche tez ale takie sa fakty.

Gość jedyny zawód w
którym człowiek się nie narobi :D Odsiedzieć swoje godz w samochodzie i tyle - a w razie brudnej roboty dzwonić na policje :D:D no ale dostać się tam to już całkiem inna bajka.

Gość czasemsamaniewiem
uwazacie ze powinnam postawic sprawe jasno? on sie zgodzi tylko sie boi co dalej. oszczednosci mamy moze na 2 miesiace i wtym czasie musialby juz sie przestawic i zarabiac te 3 tys bo kredyty dom itd. ja zarabiam okolo 2000 to sami rozumiecie

Gość czasemsamaniewiem
nie narobic? i co z tego. no mowie- bez ambicji zawod. ehhh szkoda slow. Ide posiedziec z synkiem:)

Ja tak dorabiałam na studiach :P. Nie mogłabym jednak tak przez całe życie..