Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katja12389

Puchnięcie nóg w 35 tyg

Polecane posty

Gość katja12389

Witam, Jestem w 35 tyg ciąży. Od wczoraj zauważyłam puchnięcie kostek w nogach, opuchlizna nie schodzi w ciągu nocy- utrzymuje się cały czas. Czy może to świadczyć o zatruciu ciążowym ? czy to normalne i już będę mieć je spuchnięte do końca ? Druga sprawa to wody płodowe. Gdy idę sikać, to czuję tak dziwnie jakby coś po oddaniu moczu ze mnie jeszcze się wylewało. Czy to mogą być sączące się wody płodowe ? Dziecko się rusza, kopie. Nie wiem czy powinnam się martwić, że coś jest nie tak ? Jutro idę do lekarza się skonsultować, ale może wcześniej któraś z was będzie mniej więcej coś wiedzieć na te tematy ???

Gość ile kupićkks
mnie też juz opuchlizna z nóg całkowicie nie schodzi po nocy, też siebałam zatrucia, ale lekarka kazała kontrolować codziennie ciśnienie - jeśli jest poniżej 140/90 to raczej zatrucia nie ma, no i jeszcze badania moczu - przy zatruciu w moczu jest białko na tym etapie ciąży opuchlizna jest raczej normalna, zwłaszcza przy upalach

jezeli chodzi o puchniecie stop to normalne,ja mialam termin na listopad 1.5 roku temu i na wakacje mialam przerabane,caly czas i puchnely,musiszpoprostu nosic wygodne klapki,malo chodzic jezeli chodzi ote wody plodowe,to moga byc uplawy,ja jestem obecnie w 25tc i tez mam wrazenie jakby cos zemnie lecialo a to sa poprostu uplawy,ale lepiej powiedziec o tym lekarzowina wszelki wypadek:) pozdrawiam i powodzenia