Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a jeśli nie pojadę?

On chce do Dani ja kocham Polskę...

Polecane posty

Gość a jeśli nie pojadę?

jesteśmy w kilkuletnim niesformalizowanym związku ostatnio pojawił się pomysł wyjazdu za granicę raczej na kilka lat niż tygodni... Między nami układa się różnie jak każdy związek mamy swoje problemy wiem że jeśli nie razem tu bądź za granicą to w ogóle - nie jesteśmy z tych co chcą żyć ze sobą na odległość... Pytanie czy TU CZY TAM ??? Jest zdecydowany jechać ja wolałabym zostać, jestem w kropce... podejrzewam że mogę nie mieć wyboru... a jeśli tak będzie to jak poradzić sobie z blokadą wyjazdu...

Gość mam podobna sytuacje
tylko ze Dania jest blisko Polski mozna czesciej przyjechac na urlop do kraju a moj chlopak wyjezdza za ocean i nie wiem czy jechac z nim czy nie bo to tak daleko . Sama musisz zdecydowac ale jak nie pojedziesz do Danii to sie nie przekonasz gdzie jest ci lepiej.

Gość a jeśli ....
"Chłopak" ma jakąś prace upatrzoną ? cos pewnego ? w jaki rejon Danii chcecie jechać. Wszystko zalezy od tego co "macie " w Polsce a co możecie miec w Danii i z czego musielibyscie zrezygnować. Jesli to wyjazd w ciemno to odradzam szczególnie jak chcecie jechać w rejon KPH.

Gość a jeśli nie pojadę?
ogólnie On ma upatrzone wszystko i nawet mieszkanie już jest gorzej ze mną językowo zupełnie i innego rejonu jestem więc angielski jest mi daleki ... trudno mi wyobrazić sobie miejsce tam dla mnie...