Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PomocnaNatalia92

Jestem zaszokowana tym co sie tutaj dzieje :O

Polecane posty

Gość PomocnaNatalia92

dziś na forum napisałam że poznałam miłego faceta w autobusie z którym mam się dziś spotkać, i zapytałam jak sie ubrać, i odpowiedz była taka " 29.05.2011] 14:49 [zgłoś do usunięcia]Kruffka Mruffka jak k**wa, bedzie pasowac do twoje charakteru" czy na tym forum nie ma normalnych ludzi? Których można sie czegos poradzić/ porozmawiać? hm..

Gość Mędrzec
Chuj. :D

Gość PomocnaNatalia92
Moim zdaniem to forum jest do pomagania ludzią którzy mają jakis problem, wiesz nie jest miło usłyszec od osoby której sie nie zna ze jestem kurwą, a jak Wy macie jakis problem i chcecie sie czegos poradzic .. macie ochotę słuchać rożnych obelg kierujących sie w waszą strone?

Gość Mędrzec
Na pewno nie szukał bym pomocy tutaj. Mówiłem już, że nie warto brać do serca tego, co się tutaj wyrabia.

Gość PomocnaNatalia92
daj spokój tylko sie troszkę przeraziłam. Osoby które mają czelność wyzywać kogoś kto chce porady u mnie są zerem. Moim zdaniem osoby te są cichutkie w życiu i chcą dowartościować się tu obrażając innych

Gość olcia***
To forum jest po to,że jak ktoś nie ma problemu to my mu pomagamy aby miał.

"Moim zdaniem to forum jest do pomagania ludzią którzy mają jakis problem" upsss ja chyba coś przeoczyłem :p

Gość PomocnaNatalia92
Mędrzec .. to po co tutaj jestes? Też zeby ubliżając innym czy pomagac?

Natalio, wszędzie można spotkać ludzi...hm...nazwijmy ich...''szalonych'' Może po prostu nie zwracaj uwagi na ich zaczepki?

Gość PomocnaNatalia92
ja zostałam obrażona za to że spytałam w co sie ubrac, a wczoraj widziałam temat że jakas dziewczyna pytała jak wyglądają jej piersi, wszyscy faceci sie wypowiadali ... zero negatywnej energii a ja zostałam zjechana o "byle gówno"

Gość PomocnaNatalia92
Wydawało mi się,że uzyskam tu pomoc,bo na prawdę jej potrzebuję.Chodzi o to,że mój chłopak nie chce analu:O,a moja pupcia już nie może wytrzymać i pragnie coś wciągnąć w siebie:(

A tam nie przejmuj się nimi, nie mają co robić nudzi im się to cie obrażają a co do stroju to idź normalnie jak na co dzień w końcu to nie randka tylko normalne spotkanie :) :D

Gość PomocnaNatalia92
ja jestem na ty forum od wczoraj? i chyba z niego zrezygnuje:)

Nie no co ty nie przesadzaj są tu jeszcze normalni:):) z którymi możesz pogadać:) niestety trafiłaś na pomarańczowego chama:D:D

Gość Puzel - Wuzel
"To forum jest po to,że jak ktoś nie ma problemu to my mu pomagamy aby miał." :D i oto jest cała kwintesencja :D

Gość PomocnaNatalia92
w sumie macie racje :) nie bede sie przejmować dzieciakami :)

Gość juliusz kocham cię
❤️ :classic_cool: 🖐️

Gość Mędrzec
Jestem tu w ramach obserwatora. Poza tym, jestem w trakcie myślenia, a nic mnie tak nie stymuluje, jak obserwacja. Nikomu nie ubliżam. Czasem się trochę powygłupiam. Ale szukać tutaj porad, i to jeszcze odnośnie tak poważnych problemów...to mnie niepokoi.

Gość juliusz kocham cię
i właśnie za to cię kocham ((:classic_cool:))