Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lody waniliowe

która rodziła na Ujastku u dr Tamary Wilk? proszę o opinie

Polecane posty

Gość lody waniliowe

chciałabym, żeby prowadziła moją ciążę i odbierała poród (będę miała z przyczyn medycznych cc). Wyczytałam w internecie dobre opnie na temat pani doktor, ale koleżanka która do niej chodziła, nie była do końca zadowolona. i teraz już sama nie wiem. możecie mi coś doradzić?

Gość lody waniliowe
up

Gość wiadro między nogami
a na pewno chcesz być rozepchana nie wolisz cesarki?

Gość lody waniliowe
?? przecież napisałam, że będę miała cc i nie dlatego, że tak chcę, tylko muszę

Moja przyjaciółka do niej chodziła prywatnie w ciąży i mimo to nie była zadowolona, zupełny brak zainteresowania w końcu znalazła położną z ujastka i to z nią rodziła a pani Tamara cóż ... miałam okazję być badana przez nią przez przypadek przed pierwszym porodem zrobiła na mnie bardzo złe wrażenie ( bardzo nie miła osoba). Teraz cc robiła mi doktor Radecka ( też na ujastku ) szczerze polecam !

Moja przyjaciółka do niej chodziła prywatnie w ciąży i mimo to nie była zadowolona, zupełny brak zainteresowania w końcu znalazła położną z ujastka i to z nią rodziła a pani Tamara cóż ... miałam okazję być badana przez nią przez przypadek przed pierwszym porodem zrobiła na mnie bardzo złe wrażenie ( bardzo nie miła osoba). Teraz cc robiła mi doktor Radecka ( też na ujastku ) szczerze polecam !

Gość trzmielina
No żesz kurde, to świetnie. Ja też wybrałam dr Wilk z internetu (miała bardzo dobre opinie pacjentek). Byłam u niej do tej pory 2 razy, oczywiście prywatnie. Za pierwszym razem nie zmierzyła mi ciśnienia, Na drugiej okazało się, że mam już spore nadciśnienie. Dla mnie pani doktor jest bardzo miła i ciepła, ale mam wrażenie, że zakłada z góry że ciąża przebiega pomyślnie. Mam w zw. z tym bardzo mieszane uczucia bo chcę mieć zapewnioną najlepszą opiekę, a mam właśnie takie wrażenie, jak IGA pisze o swojej przyjaciółce, że lekarka nie jest za bardzo zainteresowana.

Gość lamella
Dziewczyny rózniez chodzilam do pani Wilk ale w polowie ciazy przenioslam sie do iinej pani. Tamara wilk na pozór mila osoba tak jak kolezanka wyzej napisala zapominala mi mierzyc cisnienia, robila to gdy sie upomnialam a bylo ono juz podwyzszone :O podejscie czysto zarobkowe niestety... ale placac za prywatna wizyte czlowiek spodziewa sie chociazby ciepla bijacego od lekarza juz nie wspomne o tym podsawowym cisnieniu. Wizyty trwały krótko a kaska leciala. nie polecam, kolezanka mnie ostrzgala a ja pomimo to zaryzykowalam i mialam, kilka stówek w plecy a zero informacji o dziecku!!!

Gość lody waniliowe
lamella, ale rodziłaś później na ujastku?

Ja z Ujastka polecam dr. Gołąbka, zastępca ordynatora na patologii. Super lekarz do problematycznych ciaż.

Gość gil
Witam, ja właśnie jestem pacjentką dr Wilk i jak na razie jestem bardzo zadowolona. Czytając wcześniejsze komentarze zastanawiałam sie czy na pewno myślimy o tej samej osobie. Dla mnie pani doktor jest bardzo miła, zadaje dużo pytaj, jest dociekliwa, udziela pełnych odpowiedzi na moje pytania, jest otwarta. Mam poczucie, że ja i moje dziecko jesteśmy pod dobrą opieką.

Gość gil
Witam, ja właśnie jestem pacjentką dr Wilk i jak na razie jestem bardzo zadowolona. Czytając wcześniejsze komentarze zastanawiałam sie czy na pewno myślimy o tej samej osobie. Dla mnie pani doktor jest bardzo miła, zadaje dużo pytaj, jest dociekliwa, udziela pełnych odpowiedzi na moje pytania, jest otwarta. Mam poczucie, że ja i moje dziecko jesteśmy pod dobrą opieką.