Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia łódz

mąz chodzi na masaze

Polecane posty

ta morelka jakaś nawiedzona :D nie dość że pisze za kogoś głupoty to jeszcze rozporządza kto z kim ma gadać :D

Gość olek79
Jak wróci z masażu to sprawdź czy penis mu pachnie oliwką do masażu

Gość ale numer ja pirdziu
z tymi masażami

Gość jakitaki
Chyba sie zapisze na taki masaz relaksacyjny:D

Gość acordeon
polecam

Gość jakitaki
I to tak zawsze masuja penisa?:)

Gość acordeon
zależy gdzie i jaki masaż na erotyku zawsze w normalnym gabinecie to zależy od pani masażystki z reguły nie robią ale jak się poszuka cierpliwie to coś znalezc można

Gość jakitaki
A jak taki masaz penisa wyglada? Jakies specjalne techniki czy normalnie trzepie konia?:p

Gość acordeon
jest mega dobrze oliwka i ręka

Gość jakitaki
Gola reka? Bez zadnych rekawiczek itp?

Gość acordeon
jakie kuśwa rękawiczki przejdz się to zobaczysz podobno niektórzy nie wytrzymują i już leżąc na brzuchu spuszczaja się

Gość tondouceur
Ciekawy wątek. Jestem młodym pasjonatem i klientem masaży, w niejednym miejscu już korzystałem z tej wspaniałej sztuki i mam wiele spostrzeżeń i chętnie podyskutuję. Masażystki są ogromnie zróżnicowane, stylem, techniką, talentem, stosunkiem do masowanego, stosunkiem do nagości, no i... do penisów właśnie. Zasadniczo uważam (z czym zgodzi się zapewne każda masażystka z co najmniej ukończonym kursem), że masaż całościowy wymaga nagości. I tutaj spotkałem radykalnie różne podejścia. U kilku pań leżałem rozebrany do rosołu przez cały czas i nawet nie zapytały, czy przykryć ręcznikiem, jedna kazała założyć stringi, gdy powiedziałem, że nie lubię, niechętnie powiedziała, ''że będziemy ręcznikiem'', inna od razu zaprotestowała, gdy zdjąłem bieliznę (to był już jakiś absurd, jak zająć się wtedy pośladkami i udami?). Sam się zastanawiam, czy te ''nagie'' chciały sobie popatrzeć na młode, szczupłe ciało w całości, czy też to ich stała praktyka... W każdym razie niektóre z nich masują penisy i jest to dla nich normalne, tak jak każdej innej części ciała. To wymaga kultury i wyczucia z obu stron, na pewno nie polecałbym masowania ich każdemu panu, bo niestety większość ludzi jest taka jaka jest i szybko może roznieść się wiadomość niezbyt przychylna dla masażystki. Z miłą chęcią podyskutuję sobie z wami na tzw. privie: ton-douceur@o2.pl

Gość Polt

Wiecie ludzie co masaż leczniczy? Więcej bólu w trakcie jak radości. Jeżeli masz takie obawy, to można by się spodziewać, że sama erotycznie męża nie zaspokajasz, bo pewnie ci się nie chcę. Z dbaniem o siebie jak jest? Facet ma cierpieć bóle pleców, bo jesteś zazdrosna. Mąż pewnie atrakcyjny, tak że każda masażystka się na niego rzuci, bo to w końcu nie moralne kobiety. Skoro tak o niego dbasz, to może w końcu zacząć gdzieś chodzić na boki. Ja też mam opór psychiczny żeby do masażysty chodzić, chodź nic w tym złego. Jakby żona chciała mnie do tego zmusić, pewnie po trochu zacząłbym jej nienawidziedź. 

Gość gość

Masaż klasyczny jest bolesnym leczniczym tylko,  jeśli przychodzisz z konkretnym bólem, czy dysfunkcją ( np po unieruchomieniu). Wtedy na zabieg udasz się do medycznego instytutu i tam nie licz na masaż penisa. 😁

Ja natomiast pracowałam swojego czasu jako masazystka w ośrodku rekreacyjnym i na klasyczny przychodzili wysportowani,  zdrowi apetyczni ludzie. Nago.  

Gość Gosc

Prawie 10 lat zawodowo wykonuje (m.in) masaże. Widok nagiego ciała rusza mnie jak bankiera 10zl. Sorry za okreslenie, ale nawet przystojny, dobrze umiesniony facet nie robi na mnie wrazenia. Dostaja jednorazowe stringi, zeby nie zatluscic bielizny. Generalnie mi to powiewa, czy je ubierze, czy zostanie w swoich, czy jest nago. Czasem zdarza sie, ze panom w trakcie staje. Wowczas jestem zazenowana i uda masuje tylko po zewnetrznej stronie, skracam masaz lub skupiam sie na bolesnych czesciach ciala. Nie znam zadnej masażystki ani masazysty, ktory wykonalby intymny masaz w miejscu pracy klientowi/klientce, a wrecz nabijamy sie z takich klientow pozniej miedzy soba. Na wszelkie insynuacje reaguje, ze takig uslug nie swiadczymy. Masaz erotyczny robie, owszem, ale w domu i tylko mezowi.

Gość Jojo

Masaż erotyczny wykonuje i jest zajebiście :)