Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erikana2000

Czy córka trafiła na dobrego mężczyznę? bo mój mąż nazywa go dziadem

Polecane posty

Gość erikana2000

Moja córka 27 lat, 7letnie dziecko, i trafiła w końcu na ideał moim zdaniem. Mężczyzna zarabia 3000 miesięcznie, pokochał nie swoje dziecko, ma 3pokojowe mieszkanie w bloku a mój mąż mówi że to dziad. Ostatnio spytał się przyszłej teściowej naszej córki czy jej rodzina będzie miała z czego utrzymac jego księżniczke i jej dzieciaczka bo jeśli nie to niech córka według niego rezygnuje z tego związku. Bo my w sumie utrzymujemy syna, synową i trójkę jego dzieci.

Gość erikana2000
dodam ,że ma 67 lat

Gość anitka.1112
27 letnia dziewczyna i 67 letni dziadek ??

Podszyw! Ja martwie się o przyszlosc córki, nie chce żeby była sama a mój mąż martwi się oto czy ona będzie miała z czego życ przy człowieku z którym jest obecnie.

Ten mężczyzna z którym jest moja córka ma 32 lata, więc nie jest od niej dużo starszy.

Jak się kochają to nawet jeśli by mieli krucho z kasa będą razem i to jest najważniejsze a nie kasa bo kasę zawsze można skombinować:D

Jeżeli będzie jadła tylko chlebek z masełkiem to co? Ma zrezygnować ze szczęścia bo tatuś tak chce?

Ale mój mąż nie chce by ona prosiła się faceta o pieniądze, on chce by miała faceta który jej da bez gadania na ciucha czy torebke, mój mąż mi nigdy nie poskąpił grosza a do tej pory jestem na jego utrzymaniu, bo jego zdaniem kobieta nie jest stworzona do pracy. Córka pracuję teraz w supermarkecie i mojemu mezowi bardzo to działa na ambicje.

To tatuś ma niezłe wymagania, pewnie milionera by chciał - zawsze mógł się jej trafić taki, co zarabia 1200 na rękę, a mieszkać nie ma gdzie. A co to, kobieta też pracować nie może? Jakby pracowała, on do tego 3000, to będzie im się żyło okej, nie widzę problemu.

Teraz, widzę pracuje. Mąż ma fatalne podejście, teraz kobiety pracują i ja sobie nie wyobrażam, że miałabym nie zarabiać, kiedy skończę szkołę. Kobieta musi pracować, a nie gnić w domu i usługiwać mężowi, a on sypnie groszem.

córka już dawno jest dorosła i itak zadecyduje jak będzie chciała:) wydaje mi się że tu chodzi o jej szczęście a nie powódki finansowe więc pani mąż nie wiele może

A kto powiedział że ja miałam obowiązki w domu! Mamy dwie panie który przychodzą do sprzątania(czasami coś ugotują) albo jemy w restauracjach z całą rodziną. Mój mąż utrzymuje mnie, nie pozwala synowi i synowej którzy mają trójke dzieci(chłopca i dwie dziewczynki) płacic rachunków, córki też nie dokłada się do rachunków a co jeśli facet będzie miał od niej wymagania by się dokładała?

to bardzo dobrze że będzie wymagał żeby się dołożyła! To tylko facet ma zarabiać? Autorko chyba wam się w głowie z bogactwa przewróciło!

No według mojego męża to tylko facet jest od zarabiania pieniędzy, tak było u nas ja nie pracowałam i miałam zapewnione pieniądze od męża.

Gość pot
gratuluje

kobieto facet to nie robot i do cholery kobieta nie jest z cukru pracować może. Jestem kobietą i myślę że wasze podejście jest straszne! A i mam nadzieję że córka zwiąrze się z Tym mężczyma i będzie nareszcie mogła normalnie żyć

W dupie się poprzewracało, to coś Ty robiła w domu? Leżała i słuchała wywodów z męża? Kobiety nie są tylko od gnicia w domu, naprawdę. Powinny być niezależne i umieć postawić się mężowi o tak idiotycznych poglądach, no chyba, że są leniwe i uległe, zamiast o siebie zadbać, wolą brać pieniądze i się obijać.

Gość ale ile zarabia Twoja corka
bo jakos nie doczytalam. jesli 3 tys to ok nie bedzie biednego chlopaka wyzyskiwac, ale jesli mniej to niech sie wezmie do roboty