Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erikana2000

Czy córka trafiła na dobrego mężczyznę? bo mój mąż nazywa go dziadem

Polecane posty

Gość erikana2000

Moja córka 27 lat, 7letnie dziecko, i trafiła w końcu na ideał moim zdaniem. Mężczyzna zarabia 3000 miesięcznie, pokochał nie swoje dziecko, ma 3pokojowe mieszkanie w bloku a mój mąż mówi że to dziad. Ostatnio spytał się przyszłej teściowej naszej córki czy jej rodzina będzie miała z czego utrzymac jego księżniczke i jej dzieciaczka bo jeśli nie to niech córka według niego rezygnuje z tego związku. Bo my w sumie utrzymujemy syna, synową i trójkę jego dzieci.

Gość pewna madra decyzja
Jakos nie wierze w to co napisalas :P

A córeczka rączek nie ma? Bozia pożałowała czy granat na wojnie urwał? Z jakiej racji ktoś ma dorosłą babę utrzymywać? Bo dziecko urodziła? To nie jest powód... Choćby mój facet zarabiał grube miliony, w życiu bym się nie zgodziła na utrzymywanie mnie. Pracowałabym choćby za marne grosze i co miesiąc dokładałabym do kasy ile dam radę. I co, jak chcę sobie bucik czy torebkę kupić to mam pana i władcę o pieniądze prosić? A niedoczekanie!

Ale mój mąż nie chce by ona prosiła się faceta o pieniądze, on chce by miała faceta który jej da bez gadania na ciucha czy torebke, mój mąż mi nigdy nie poskąpił grosza a do tej pory jestem na jego utrzymaniu, bo jego zdaniem kobieta nie jest stworzona do pracy. Córka pracuję teraz w supermarkecie i mojemu mezowi bardzo to działa na ambicje.

A, to tatuś z tych honorowych? Mało już takich facetów zostało, mało... Nie liczyłabym na to, że Waszą córkę będzie mąż utrzymywał. Niech ona też ma swój honor.

A kto powiedział że ja miałam obowiązki w domu! Mamy dwie panie który przychodzą do sprzątania(czasami coś ugotują) albo jemy w restauracjach z całą rodziną. Mój mąż utrzymuje mnie, nie pozwala synowi i synowej którzy mają trójke dzieci(chłopca i dwie dziewczynki) płacic rachunków, córki też nie dokłada się do rachunków a co jeśli facet będzie miał od niej wymagania by się dokładała?

Gość ale zaaaaaaaal
ile tych tematow jeszcze zalozysz?:O

Gość jasne ze to dziad
tylko 3000 zarabia? Wezcie go pogoncie! Z czego on jej ma dac na ciuchy, na kosmetyki itd? Dziad, maz ma racje :D