Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djfksljls

Mój jadłospis OCENCIE, PROSZE:)

Polecane posty

Gość djfksljls

dzisiaj jestem pierwszy dzień na diecie 1200 kcal, przerzuciłam się z dukana, bo przestał działać, oczywiście bede po nim powoli dodawać produkty których na nim brakowało. I oto mój jadłospis, powiedzcie czy dobry i się nadaję; ) Śniadanie(335 kcal) 10:30 - 2 parówki indycze pomidor II Śniadanie(205kcal) 13:30- dwa jogurty Sanok 0% po 250 ml. Obiad(410kcal) 16:30- 3 Naleśniki dukanowe z serem, morelami i polane czekoladowym satino 0% kawa z mlekiem i slodzikiem Kolacje planuję na 19:00 - bułeczka otrębowa, pół z serem a pół z wędliną , pomidorem o górkiem sałatą to będzie jakieś 200 kcal

Gość dfdfffgfgd
to teraz napisz czy srasz na miekko czy na twardo?

Gość turlich turlich naturlich
fuj :O oprócz prówke indyczych i pomidora to na takiej diecie bym nieźle schudła, bo reszty przełknąć bym nie mogła :O

Gość djfksljls
sram na zielono chamie napiszcie kohani czy uwarzacie ze ten jadlospiz jest okej? czy moze cos dodac na przyklat twarug

Gość djfksljls
podszyw jestes zalosny....turlich a w sensie ze co jest obrzydliwego w nalesnikach i jogurtach??

Gość Dyroton
widzę wielką i zakręconą kupę o 19-20.

Gość djfksljls
bo ja ich nie zamienie- musze troche nawykow przeniesc z dunkana. no ewentualnie zamiast tego moge dolozyc druga bulke pol z kurczakiem pol z makrela na kolacje

Gość djfksljls
wtedy kupa sie nie zakreci tylko lezka w oku jak dupe scisnie

Gość sokolnikiazojoj
no nie mow zle o podszywach:)

Gość akacjaaa111
Ja nigdy nie mogę zrozumiec co kobiety widzą w tych dietach??? Po co się tak torturować?? Nie lepiej po prostu mniej jeść i więcej się ruszać? sama zastosowałam taka metodę po ciąży i okazała się w 100 % skuteczna (bez tego słynnego efektu jojo). W ogóle się nie przejmowałam co jem i kiedy, po prostu jadłam dużo mniej, ale wszystko.

najlepiej zrezygnować z pieczywa jak dla mnie

Gość twojexpodszyw
taaaa akacjaaaaa11111 100% racja tej pani powiem tyle --- tamta dieta przstala dzialac a ta nie zadziala nawet bo 1----metabolizm juz ci stoi 2- brakuje tu tluszczy omega 3 6 9 3 brakuje chromu bialka manganu zielonej herbaty i innych mikro lacznie z miedzia na czele 4 autorka tego tematu jest tepa---- a wystarczy wypic szklanke kakao podjesc rybke zjesc fileta z indyka itd a nie sranie na zielono

Gość twojexpodszyw
a najwazniejsze to zalozenie fundamentalne ze nie trawisz od posilku do posilku tylko caly dzien i chuja tu maja znaczenie twoje minuty posilkow-----cala dieta jest zla--- diety ustala sie dobowo mowi ci to ekspert

twojexpodszyw takiś expert? to powedz mi jak schudnąć jak się przytyło po lekach?

chodzi mi o to, że jak się przytyło bez obżerania się, bo co innego jak się człowie obżera, wiadomo, że musi przestać jeść nadmiar

Gość twojexpodszyw
zacznij od watroby musisz ja zdetoksykowac i wyregulowac to jest start---- tabletki ziolowe z ostropestu----- tanie i w kazdym herbapolu

Gość twojexpodszyw
nastepnie musisz pic tran conajmniej 2 lychy dziennie i dodatkowy czyli lniany z oliwek itd bez kwasow tluszczowych nie pojedziesz nigdzie a lacznie tluszczow nie zazywaj wiecej niz 70gram/dziennie wliczajac te ww

przerzuciłaś się z Dukana, a na obiad wpierdalasz" Obiad(410kcal) 16:30- 3 Naleśniki dukanowe z serem, morelami i polane czekoladowym satino 0%" przepraszam, ale nie rozumiem?

Gość dsjksak,mfnd
No bo nie moge odrazu po dukanie rzucić się na mąke i inne węglowodany muszę sobie powoli wprowadzac produkty bo inaczej nie schudne tylko przytyje. W tym tyg. wprowadzialm jogurty owocowe i owoce. A co nalesników dukana robie je bo mają malo kalori a są smaczne, smakują tak samo jak zwykle. i tyle

Gość twojexpodszyw
jogurt to smiec- tego tez nie zrozumiesz potrzebujesz kazeine? do syntezy bialek? jedz twarozki lub twarog-----mleko za tluste w stosunku do bialka i wapnia---olej mleko

ja na Dukanie wręcz przytyłam, dlatego wszystkim odradzam tę dietę. Schudłam 20 kg na strukturalnej w ciągu 5 miesięcy.