Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewcia1990

co o tym myslicie??prosze o porade

Polecane posty

Gość ewcia1990

Tak w skrócie-Jestem z chłopakiem 1,5 roku.Mamy po 23 lata.Problem z jakim sie do Was zwracam jest taki że, on ciągle mnie okłamuje-ale nie w powaznych sprawach tylko w takich błachostkach.Przykład-Pytam gdzie był a on że u mamy bla bla, potem sie okazuje że tak naprawde wiózł gdzies kolege a jego mama go na oczy nie widziała.Kłamie że ma nadgodziny dlatego tak puzno do mnie wpadł, po czym jego kolega dzwoni i w trakcie rozmowy sie okazuje że nadgodzin nie było wcale:/ To tylko dwa przykłady ale jest ich cała masa.Co o tym sądzicie??

Gość ewcia1990
myslicie że powinnam sie z nim rozstac jezeli rozmowy nie pomagaja?

Gość kobieta numero uno
Moze za czesto dostaje od ciebie opieprz i woli klamac zebys sie nie czepiala o pieroly? Dobra rada: nie pytac gdzie byl i co robil, jak pokazesz ze to cie nie obchodzi to zacznie sam sie tlumaczyc bo bedzie myslal ze ci przestaje na nim zalezec.

Gość ewcia1990
właśnie tak robiłam ale jakos nie specjalnie drążył temat.Dodam że mnie niegdy nie pyta co robiłam przez cały dzień, dopiero jak sie nie odzywam do niego dzień dwa to dzwoni, pisze i nagle wielkie zainteresowanie moja osoba

Gość ewcia1990
albo jedziemy sobie ostatnio i idzie taka grubsza, zaniedbana dziewczyna a ten do mnie ztekstem '' tylk mi sie tak nie zapuść kiedyś jak ona'' a na drugi dzień w kłótni do mnie jakieś chamsie teksty typu ''nie zesraj sie i tp

Gość kobieta numero uno
Jak dzwoni to nie odbieraj, niech sie troche pozastanawia czym jestes tak zajeta ze nie odbierasz. Umawiaj sie ze znjomymi, rob co tam lubisz, niech widzi ze nie jest twoja jedyna opcja towarzyska i nie czekasz na niego 24/7. A jak to nie pomaga to podziekuj temu panu bo nic z tego nie bedzie.

Gość ewcia1990
wiem właśnie że macie racje ale mnie to tak w*urwia :/ Człowiek po jakims czasie już nie wie co jest kłamstwem a co prawda

Gość ewcia1990
I tak zrobie bo chyba jest mnie za bardzo pewny że zawsze mnie ma pod ręką :/ A Wy jesteście w zwiążkach?

Gość kobieta numero uno
Mysle ze specjalnie podpuszcza Cie takimi tekstami zeby zobaczyc jak zareagujesz. Jak sie wkurzasz to znaczy ze brakuje ci pewnosci siebie i bedziesz grala tak jak on ci zagra...

Gość kobieta numero uno
Ja dopiero od 3mcy mam chlopaka, wczesniej 6 letni zwiazek wiec mysle ze jako takie rozeznanie mam;-)

Gość ewcia1990
a ten 6 letni zwiazek dlaczego sie rozpadł?? bo 6 lat to kawał czasu

Gość kobieta numero uno
Brak wsparcia w leczeniu nieplodnosci. Znudzenie codziennoscia, soba... Duzo sie nazbieralo.

Gość ewcia1990
Aha rozumiem bo kobieta dla mężczyzny musi być bezproblemowa -to im najbardziej odpowiada:/

Gość kobieta numero uno
Kobieta musi kochac siebie i miec wlasne zycie. Mezczyzna to tylko dodatek, ktory musi wiedziec ze bedzie Ci dobrze zarowno z nim jak i bez niego.