Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

guess_who

okropny ból pleców

Polecane posty

słuchajcie, od jakiś trzech dni mam ataki bardzo silnego, paraliżującego bólu w dolnej, prawej części pleców. Przy zmianie pozycji, schylaniu, czy maksymalnym wyprostowaniu ból jest nie do zniesienia, mam uczucie "kłucia" i nie potrafię się ruszyć. Czy ktoś miał coś podobnego? Ktoś z was podejrzewa co to jest? Proszę o pomoc, bo chyba umrę... przepraszam, że na ogólnym ale jestem zdesperowana:)

no halo ludzie pomóżcie ! mogłam napisać w temacie, że pokaże tyłek czy coś, wiem wiem.. :)

Gość gaga olala
masz rwe kulszowa

ja tak miałam nie mogłam się przwrócić w nocy z boku na bok nawet. miałam z tym iść do lekarza ale przeszło samo.

właśnie dokładnie tak samo nie potrafię się przewrócić z boku na bok. nie wiem czy mam czekać aż samo przejdzie czy lepiej iść do lekarza? ból jest nie do zniesienia, naprawdę..

Gość nnnnnnnnnnnnndsd
mialam dzisiaj to samo... nie moglam lezec, najbardziej bolalo mnie jak lezalam na boku..., pozniej nie moglam chodzic, bolalo mnie przy chodzeniu, przy tym jak chcialam sie polozyc i wyprostowac, az po poludniu zlapal mnie tak silny atak , ze nie moglam sie ruszyc, ale ja podejrzewam , ze to nerka

czytałam o kolce nerkowej i o rwie kulszowej, czy czymś tam i jestem w kropce, bo nie wiem jak mam sobie pomóc

Gość Wiki191919
a może to dyskopatia?

Gość jack ill
do lekarza tak najlepiej sobie pomożesz