Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniaaa3

Chce czegoś nowego :)

Polecane posty

Gość Moniaaa3

Hej xd Mam dylemat . Więc tak. Jestem energiczną, zwariowana 16-latkom. Mam chłopaka. Jest o 2 lata starszy ode mnie. Jesteśmy ze sobą pół roku. Kocham go, jest mi z nim momentami dobrze. Czemu momentami ? Bo mam wrażenie jakby zależało mu na seksie. Ostatnimi czasy robiliśmy to dosyć często. Ale teraz straciłam na to ochotę. Seks z nim nie sprawia mi już tak dużej przyjemności jak wcześniej. Można powiedzieć nawet, że żadnej... Zmuszam się do niego tylko po to, żeby go nie urazić i żeby chociaż jemu sprawić przyjemność. A na dodatek zaczęłam się spotykać ze starym kumplem. Przychodzę do niego po lekcjach. Okłamując jednocześnie chłopaka. Bo mówię mu, że idę do kumpeli. Podczas tych spotkań całujemy się, dotykamy i jest mi naprawdę przyjemnie. Mam nawet ochotę kochać się z nim. Ale mam chłopaka i zdradziłabym go wtedy. Ale nie mogę się powstrzymać. Teraz zastanawiam się czy z nim nie zerwać. Ponieważ myślałam o innym związku. Że będzie zabawnie, będziemy chodzić na długie spacery, jeździć rowerami. Liczyłam na taki zakręcony związek pełen wrażeń. A myślę, że z tym kumplem tak by właśnie było. Ale nie wiem co robić bo mam chłopaka , Wiem, że miałabym z nim zapewnioną dobra przyszłość. Może mam mu powiedzieć, czego oczekuje w związku ? Wiem... Dziwne jest to co pisze i zarazem głupie. Ale nie wiem co robić. Doradźcie proszę !! :)

Bedziesz miała zapewnioną dobrą przyszłość? Słuchaj, ale co Ty sobie męza szukasz? O jaaaa... masz 16 lat, baw się i próbuj nowych związków. Ale uważaj, co by dzieci z tego nie było

Gość Moniaaa3
Nie męża. Tylko wiem, że z nim niczego mi nie zabraknie. Ma dom, pracę, samochód. Ale mam także ochotę żeby powalczyć o takie coś z innym. A nie żeby było z górki cały czas. No chciałabym spróbować nowych związków. Na przykład z tym kumplem. Ale kocham chłopaka .. Wrrr .. Nie wiem co robić.

Nie kochasz swojego chłopaka, bo gdybys go kochała to nie miałabys ochoty na próbowanie z innym. Jesteś po prostu zauroczona, zafascynowana starszym facetem

Gość Moja odpowiedź brzmi...
W wieku 18 lat ma dom i samochód? A czy moge zapytac skad na te dobra wzial pieniadze? Pracuje tzn nie uczy sie juz?

Gość słuchaj mała :)
jeśli w wieku 16 lat sex z chłopakiem (swoją drogą ile on ma lat?) nie sprawia ci przyjemności to pomyśl co będzie za kolejnych kilka lat? Chcesz się tak męczyć przez całe życie?

Gość Moniaaa3
Tez tak na początku myślałam. Ale uwierz. Kocham go bardzo mocno. Ale czegoś ciągle mi brakuje.. A propo kumpel jest rok straszy . A wiek chłopaka mi nie przeszkadza, bo nawet nie czuje tej różnicy .

Chłopak ma 18. Przeciez napisala, ze ma 16, a chłopak 2 lata starszy.

Właśnie, kurczę nie doczytałam, myślałam, ze ten Twój chłopak jest dużo starszy od Ciebie, skoro ma dom i samochód. To chyba jego rodzice mają w takim razie co?

A jaką różnicę masz czuć, dwa lata to jest nic. U mnie jest 7 lat. Wiesz Ty bardzo młoda jesteś i duzo rzeczy Ci sie wydaje, nie wiesz jeszcze czego chcesz, amsz czas na wiążące decyzje

Hmmm....ja myślałam, że to problem z seksem, a ty piszesz, że od tygodnia nie masz ochoty. A od kiedy pojawił się w twojej głowie kumpel? Nie od tygodnia przypadkiem? Ciało często tak reaguje, że kiedy pojawia się ktoś nowy, popęd płciowy do "starego" sięga zera

Gość Moniaaa3
No bo tu ktos odpisał, że zauroczyłam się wstraszym. Więc odpisałam z tą różnicą. Rodzice mają ponad 50 :D Ale no. Dobrze się czuje spotykając z tamtym, całując się z nim. To jest fajnee. A na dodatek gdy tylko my o tym wiemy ..

Gość Moniaaa3
Kumpel już od początku roku szkolnego. Później zapomniałam o nim xd Ale pisał niedawno. I tak jakoś zaczęliśmy się spotykać . A nie mam ochoty na seks z chłopakiem. Tylko z kumplem. Nie wiem co robić ?

"Odwiedziczy dom po rodzicach" :D nie wiem na jakiej podstawie tak sadzisz, kręg spadkobierców i masę spadkową ustala sie po śmierci spadkodawcy, do tego czasu mogą ten dom zbyć, moze im zostać odebrany etc. Nie czujesz przyjemności, bo moze jestes za mloda i niedojrzała emocjonalnie do kontaktów plciowych. Nie chcesz uprawiać seksu z kolega, bo to bylaby zdrada- dziewczynko Ty juz zdradzasz chłopaka calujac i dając sie obmacywac innemu. Masz dylemat, bo chłopak ma kase, no szok :O śmiem twierdzić, ze jestes amoralna puszczalska karierowiczka lecąca na kase z zadatkami na prostytutkę.

Gość Moniaaa3
Nie pozbędą się go. A wiem, bo mówili już chłopakowi, ze będzie jego . Nawet przy mnie . Ale zdradzając go czuje się fajnie, bo jest przyjemnie. A z drugiej strony jak szmata, bo kocham chłopaka a robię mu takie coś ..Nie tylko, że ma kasę. Ale przeszkadza mi to, że zależy mu bardzo na seksie. I nie lecę na kasę. Myślę tylko o przyszłości.

Moja odpowiedź brzmi.... nie przesadzaj, dziewczyna ma 16 lat dopiero, poznaje życie, więc takie rady chyba nie na miejscu

Gość Moniaaa3
Chciałabym spróbować tego z kimś innym. Bo z życia trzeba korzystać. A ja chce szukać wrażeń. Ale boję się że nie spotkam już kogoś takiego jak on :(

Słuchaj, 18 lat to bardzo młody wiek, teraz twój chłopak będzie najbardziej wydolny seksualnie i będzie chciał dużo i często Tak samo będzie z tym drugim

Gość Moniaaa3
"słuchaj mała" może popiszemy o tym na gg . Bo z tego co widzę to chyba pomagasz najbardziej :) A jak widzę głupie docinki o prostytutkach to mnie krew zalewa ..

Przeciez ja nie dawałam jej zadnej rady, jedynie przeanalizowała jej zachowanie. Nie wazne ile ma teraz lat, pozniej bedzie jeszcze gorzej

Sama napisalas o sobie "szmata" wiec nie rozumiem dlaczego slowo prostytutka Cie razi :)

Gość Moniaaa3
Ale wiem, ze temu drugiemu na tym nie zależy. Jemu wystarczają pocałunki i sama moja obecność. A ten chłopak z którym jestem wciąż ma na to ochotę. A najgorsze to, że zrobiliśmy to po 2 tyg związku . Wszystko tak szybko robimy..

Gość Moniaaa3
Bo "szmata" a "prostytutka" to co inego :/ (chodzi o zachowanie)

I do kogo masz o to pretensje? Nie masz ochoty sie z nim kochać tak często to mu o tym powiedz zamiast zmuszać sie do tego.

Nie nazwałam cie prostytutka, tylko stwierdziłam, ze masz na nia zadatki. I z całą pewnoscia masz skoro juz w wieku 16 lat jestes szmata:)

Gość Moniaaa3
Ale mowie mu to. A on leży i mówi załamanym głosem, że nie sprawia mi przyjemności i jest mu z tym głupio. Mi zresztą też. A jeszcze bardzie gdy zmuszam się i udaje orgazmy, żeby już tak nie myślał ..

Nie posiadam aktualnie gg z przyczyn technicznych. Ten drugi wie, że jesteś zajęta? Mnie się wydaje, że ty być może nie jesteś jeszcze gotowa na seks, dlatego nie masz takich wrażeń jakie będziesz miała za kilka lat. Nowy na razie nic nie chce, bo żeby się spotykać, nie trzeba iść od razu do łóżka. Kiedyś jednak taki moment nadejdzie i on też będzie chciał tak samo jak obecny. W tej chwili możesz myśleć, że uczucia są wiele ważniejsze od seksu. Kiedyś zobaczysz, że jedno i drugie odgrywa tak samo ważną rolę.

Gość Moniaaa3
Zadatki ? Bo chce próbować nowych rzeczy ? Ogar :/ Nie pisz tak na mnie ! Po prostu jestem młoda. Mam 16 lat . Całe życie przede mną :/