Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baaartek

Jasnowidz Amala z Gdyni - ktoś był u niej?

Polecane posty

Gość Baaartek

czy ktoś był u jasnowidz Amali z Gdyni? szukam opinii na jej temat, czy to co mówi to sprawdza się?

Gość Baaartek
up up up....

Gość ja taka sobie
znam ją i jest taka sobie...

Gość gość
Ja szczerze nie polecam Amali jasnowidz. Niedawno przeczytałam o tej kobiecie na forum negatywna opinię, że "jest nastawiona na kase babą" i po mojej ostatniej wizycie u tej pani w październiku uważam tak samo. Ta kobieta pseudojasnowidz przyjmuje tez w Warszawie, obok galerii centrum. Byłam u niej w ciągu 2 lat 3 razy i ta trzecia wizyta jest ostatnia. Pani ostatnio przepowiedziała mi ze w firmie nie dostane podwyżki, ale będę tam pracować jeszcze w przyszłym roku. Tak naprawdę jeszcze w tym samym miesiącu zwolniono mnie z pracy. Wiec w ogole nietrafiona ta przepowiednia. Dodam, ze ta osoba bardzo wykorzystuje swoich klientów, bo przy mnie na wizycie rozmawiala ze swoja corka o biletach na samolot z Warszawy do Gdanska. Mowiła mi tez ze właśnie wrociła z Łodzi. Fakt może ta osoba jeździ po całym kraju i przyjmuje ludzi, ale jej wygórowane ceny to po to by mogła sobie latac samolotem. Pisze to dla tych ktorzy myśla aby isc do tej pseudojasnowidz . przemyślcie czy warto. Jeśli ktoś tak bardzo wysoko się ceni to powinien mieć sprawdzalność 100%. A ta pani definitywnie nie ma. Poza tym niedawno znowu zbłaźnila się w telewizji TVN Style w programie Miasto Kobiet…Kto oglądał ten wie… Dodam, że na swojej stronie pisze , że jak klienci nie wracają do niej to znak, że im pomogła. To bzdura. Z mojego przykładu widać, że jak komuś nie pomogła to klienci nie wracają do niej już! pozdrawiam

Gość gość
Mnie powiedziała w programie Magiczna tv.pl że nie pójdę do żadnej szkoły średniej, ale zdam maturę i pójdę na studia :-)

Gość MajakaKoaloa
Korzystałam i bardzo pozytywne wrażenia. Mówisz pewnie o Pani z http://jasnowidz-amala.pl Korzystałam z jej usług, jakiś miesiąc temu. Jestem zadowolona, o bardzo rzeczowo i fachowo podeszła do tematu. Nie była to jedna z wielu takich o przepowiedni. Jak dla mnie mega profesjonalna osoba, widać że z powołania.