Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość numlock1989

Czy faktycznie dziewictwo to wstyd??

Polecane posty

Gość numlock1989

Jak w tytule :) Wczoraj spotkałam się ze znajomymi przy piwie. Rozmawialiśmy o różnych pierdołach i w pewnym momencie mój kolega powiedział, że nie chciałby mieć dziewicy takiej 20letnie i w ogóle nie wierzy, że takie jeszcze istnieją. Stwierdził, że takie to trzeba wszystkie uczyć, a od tego to mogą być 50letnie dziadki.. Było tam kilku ludzi, jeden kumpel mu przytaknął. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Pytam z ciekawości. Zdziwiło mnie to troszkę. Poczułam się jak trędowata w tym towarzystwie, ponieważ sama, wstyd(???) się przyznać, ale jestem "starą" dziewicą, która w lipcu skończy 22 lata.

Gość tomekk33
raczej zostanie rodzicem przed 20 rokiem zycia to wstyd .

Gość ja tez ja tez :)
oczywiscie, ze nie wstyd. Wrecz przeciwnie. Trzymaj dla meza.

Gość oj taaaam
żaden wstyd! ja to bym chciał poznać dziewicę, ale mam wrażenie, że to faktycznie umarły gatunek :D a jak się kobieta kocha z miłości to bardzo szybko wszystkiego się uczy :D

Gość qwerty2312
a ja nia jestem no i co. to mam się iść puścić z byle kim żeby nią nie być. ludziom to sie w głowach poprzewracało teraz ooooooo!!!!!!!!!!

Gość numlock1989
Nie wiem czy dla męża :D ale na pewno chciałabym się zakochać ze wzajemnością nim to zrobię. nie chcę z nikim przypadkowym, ale z wczorajszej rozmowy wynikło, ze dziewice nie potrafią korzystać z życia :| nie spodziewałam się tego po tych ludziach, ze będą rzucać takie poglądy.

Gość to żaden wstyd
autorko zmień znajomych