Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umieraaam

KORZEŃ ZĘBA>>> WARSZAWA

Polecane posty

Gość umieraaam

Witam! Mam koszmarnie zepsuty ząb. Właściwie to już zęba nie ma, Jest tylko korzeń (czarny) podzielony na 2. Nie czekam na lincz z powodu tego ze nie dbałam bo o tym doskonale wiem. Byłam zagranicą i zaniedbałam tragicznie. Chciałabym zapytać w jaki sposób to się odbywa, gdzie w Warszawie można to zrobić. Dodam,że jestem z tych co boją się okropnie. Miał ktoś coś takiego robione?

Gość umieraaam
?

Gość umieraaam
NO LUDZIE!!!!!!! ODPOWIEDZCIE MI!!!!!!!

Gość musisz poszukać chirurga
szczękowego. Na ogół jest w każdej przychodni rejonowej. Z jakiej dzielnicy jesteś? A tak w ogóle to się nie zamartwiaj, dostaniesz znieczulenie, chirurg to podważy, szast prast i po wszystkim. Wiem co mówię:)

Gość umieraam
Gocław. Szukam dobrego i w miare taniego

Gość piiiiiiiiip
spokojnie-ja mialam:P zwykly dentysta usunął mi to praktycznie bez mojej swiadomosci ,mialam korzen 7 a robil mi 6 w znieczuleniu.wczesniej mamawial mnie pare razy ale ja swoje:P znam go od dawna wiec pozwolil sobie na taki numer....i jakims czyms podwazył i juz.chwila doslownie.bez mojej wiedzy .tak go ten korzen wnerwial;) jak zrobilam takie oczy-powiedzial mowilem ,ze to stary oslabiony "ząb"i wyjdzie jak z masla:P tak bylo. luzik:)