Gość EwNiusia Napisano Czerwiec 1, 2011 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4847242&start=0 zapraszam do poradzenia mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wendeczka 0 Napisano Czerwiec 1, 2011 juz sie nie odchudzacie? no dziewczyny! wiem ze jest dzien dziecka ale nie ma co sobie folgowac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mary ze Złotego Brzegu Napisano Czerwiec 1, 2011 Ja daję radę :) W 3 dni straciłam 500g, moze nie jest to jakos super dużo, ale mnie bardzo cieszy :) Wendeczko, startujemy z prawie tej samej wagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peszkape 0 Napisano Czerwiec 1, 2011 no to nie jestem sama :D moge sie przylaczyc? mialam do zrzucenia 31kg :P teraz spadlo 7kg, zostaly wiec "tylko" 24 kilogramy :O przyznam bez bicia, ze ostatnio sie obrzeralam :O na dzien dziecka stwierdzilam, ze trzeba zrobic prezent moim jelitom ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wendeczka 0 Napisano Czerwiec 2, 2011 No to super Ja wczoraj bez kolacji i od razu widac kolejne postepy na wadze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mary ze Złotego Brzegu Napisano Czerwiec 2, 2011 Super Wendeczka, oby tak dalej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nadia.27 Napisano Czerwiec 2, 2011 hej dziewczyny moge sie przylaczyc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nadia.27 Napisano Czerwiec 2, 2011 85 kg i 170 cm wzrostu....30 kg po ciazy do zrzucenia.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mary ze Złotego Brzegu Napisano Czerwiec 2, 2011 Jasne Nadia, możesz się przyłączyć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mary ze Złotego Brzegu Napisano Czerwiec 2, 2011 Ja mam 83 kg i 173 cm wzrostu. Nadia, a w jakim wieku jest twoje dziecko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wendeczka 0 Napisano Czerwiec 4, 2011 Dziewczyny jak dieta? Ja co rano budze sie bardzo glodna ;) Ale widac postepy na wadze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Puszysty lachonek Napisano Czerwiec 5, 2011 dziś przeżyłam szok. Mam kilka zdjęć z pewnej imprezy, na której byłam i to co zobaczylam jest motywacją żeby się nie obżerać. Ale ja się zapaslam. Zdjęcia mówią wszystko. Szok. :( Nie ma co, trzeba wziąć się za siebie. Radykalnie. Trzymajcie za mnie kciuki. Proszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ra bar bar Napisano Czerwiec 5, 2011 Czesc Wam wszystkim, ja waze obecnie 105 kg przy wzroscie 179cm. Od 29 kwietnia stracilam 11 kg. W tymze wlasnie miesiacu spotkalam na wczasach zdrowotnych starsza pania - 91 lat, w pelni sil, niezalezna i piekna kobiete. Teraz juz wiem, ze znajomosc z Anna odmienia moje zycie kazdego dnia, dzisiaj odchudzanie a raczej nowy styl zycia zaczyna byc moja pasja a kilogramy spadaja bez wiekszych przykrosci i umartwien :))) wraca powoli zdrowie fizyczne i nadwyrezona psychika. Dzisiaj jest juz pozno, ale jesli wyrazicie checi to opisze powoli moja przygode. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja od zumby Napisano Czerwiec 6, 2011 nie mój nic,ale tak na poczatek.Obserwuje watek.Chciałabym sie przyłączyc.Juz kilka razy pisałam,ale jakos te tematy upadaja. Dalej trwam w postanowieniach.Teraz czuje,sie xle ze soba i nadal nad soba pracuje pozdrawiam i zycze wytrwania ale namaciłam,ale chyba wiadomo o co chodzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Puszysty lachonek Napisano Czerwiec 6, 2011 Straciłam apetyt, mam nadzieję że ten szok wywołany zdjęciem na długo mi go zabierze. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Puszysty lachonek Napisano Czerwiec 6, 2011 Ra bar bar - napisz koniecznie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podobny cel,wsparcie Napisano Czerwiec 12, 2011 to wazne http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4504746&start=1500 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 18, 2014 Polecam do takich dużych zrzutów, terapie slimcea. Sama pozbywałam się 20kg, i prawie na 1 terapii czyli 12 tygodniach je wykurzyłam;D Oczywiście nic nie dzieje się samo I MUSISZ SIĘ PRZYŁOŻYĆ. TRENINGI I DOBRA DIETA, NAJLEPIEJ OD DIETETYKA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach