Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghth434h424

dlaczego faceci tak rzadko zostawiają swoje żony?

Polecane posty

Gość gość
Wolontariusze pomagają tu za darmo takim ludziom jak Ty przejrzeć na oczy. xx Buhaha obłąkana kochanka z rozdwojeniem jaźni dziś zrobiła z siebie kafe wolontariusza. :D

Gość gośćpiotr86
boze to znowu ta wariatka która wszędzie widzi kielbe. Masz ty durna babo swoje życie?:D :D Zaraz mi wmowi ze jestem kielba. Patrz cie:D

Gość gość
Rozdwojenie jaźni może mieć tylko ktoś, kto zamiast spędzać sobotę z mężem, autora każdego postu nazywa jego kochanką. Biedna jesteś, żal mi Ciebie.

Gość gość
a co ty psycholko myślałaś, ze żona męża zostawi, bo popędził natrętną ku/rwę, co mu łapy do rozporka pchała? Bardzo dobrze zrobił, ze przepędził ścierwo. Widocznie w inny sposób nie rozumiałaś, aż trzeba było cię wyzwać publicznie od ku/rew.

Gość gość
13:39 jesteś nieuleczalnie chora, ale pewnie Ci płaci redakcja.

Gość gość
boze to znowu ta wariatka która wszędzie widzi kielbe. Masz ty durna babo swoje życie? Zaraz mi wmowi ze jestem kielba. Patrz cie xx A ty masz swoje życie wariatko z rozdwojeniem jaźni? Chyba nie skoro już zdążyłaś nasmarować 2 strony postów. :D

Gość gość
dziś odezwała się psychicznie zdrowa wariatka. Szkoda tylko, ze nikt więcej za zdrową cię nie uważa. Nie lecz się dalej to niebawem będziesz druga Tola z Pierwszej miłości.

Gość gość
to ty skomlasz tutaj juz 2 stronę z tego co wydze desperatko która siedzi ze zdradzajacym mężem:D jesteś prymitywna chamka nie dziwne ze maz wali się w rogi głupia k****o za comiesieczna wypłatę. Zdychaj tu na kafe bo zostaniesz sama do końca swego nedznego życia a maz z kochanka zabawia się w najlepsze teraz. Powiesz mi pewnie ze teraz z nim siedzisz bo zawsze tak odpisujesz ale tu cie boli;) Bo siedzisz sama SAMA durna kureffko z rozdwojeniem jaźni

Gość gość
13:47 wiem :D najpierw nasmaruje cos ze niby jest mężem który kocha swoja żonę a ru..ha kochankę bez miłości i za parę komentarzy wkracza ta upośledzona psychiczne wariatka która można poznać po zwrotach typu : weź leki,kochasz wydalił ci psie g****o na łeb,masz rozdwojenie jaźni, a i wszędzie widzi jakąś kielbe:D :D ja jestem kielba,ona tez i tamta tez:D Nieźle jej maz musiał jej rogi doyebac ze pluje takim jadem. Durna pi/.zda

Gość gość
e tam każdy to wie ale fajnie się z niej poznać :p

Gość gość
dziś zdychasz to ty prymitywna ku/rwo od lat na kafe. Skomlesz tu i jęczysz desperatko, bo kochaś już dawno cię olał, a ty tępa dzi/wko pi/er/do/lona czepiasz się każdego, bo w tym pustym łbie masz tylko jedno zakodowane, ze każdy kto nie jest kurwą tak jak ty jest zdradzany. Odwal się dzi/wko ułomna od cudzego męża. Chcesz zobaczyć mojego męża, ze jest w domu to przyjedź tania ku/rwo. Dostaniesz w pysk i pójdziesz z płaczem do mamusi starej prostytutki.

Gość gość
gość dziś 13:47 wiem najpierw nasmaruje cos ze niby jest mężem który kocha swoja żonę a ru..ha kochankę bez miłości i za parę komentarzy wkracza ta upośledzona psychiczne wariatka która można poznać po zwrotach typu : weź leki,kochasz wydalił ci psie g****o na łeb,masz rozdwojenie jaźni, a i wszędzie widzi jakąś kielbe ja jestem kielba,ona tez i tamta tez Nieźle jej maz musiał jej rogi doyebac ze pluje takim jadem. Durna pi/.zda xxxxxxxxxxxxxxx do budy stara k***o j****a. poszła won śledziaro z rybnego

Gość gość
dziś Stań k***o przy drodze i wypnij śmierdzącą dope to cię może jakiś skunks wyroocha :D:D :D

Gość gość
14:00 buahahahah sama się sprzedalas pustaku y****y :D ahaha :D twój maz? haha jak go sobie k****a narysujesz hahahaha psychiczna desperatko hahahaha :D :D :D aż ci się piana z tej szpetnej mordy toczy ahaha :D :D :D

Gość gość
ja jestem kielba ona jest kielba i tamta tez!!:D:D jak to leciało???:D

Gość gość
boze ..znowu ta wariatka od kochanek ja pier...

Gość gość
ty zdradzona zona:D a gdzie mezulka podzialas? pewnie z kochanka teraz siedzą i śmieją się z ciebie a ci gul skacze :D

Gość gość
mezczyzni nie chca na partnerke kogos kto sypia z zonatym a kobiety pragna roochaczy i cudzych kochankow

Gość gość
14:00 i 14:02 są już straceni dla świata ludzi zdrowych psychicznie. Olewać, nie reagować. Naprawdę nie pomożecie tym chorym ludziom. Zostaniecie tylko wyzwani tak samo, jak to się robi u nich w ich patologicznych rodzinach, w których miłość i zdrada siedzą przy jednym stole. Traktujcie to w kategoriach dydaktycznych. Są takie rodziny i tacy ludzie, sami się na to wszystko zgadzają i nikt ich do niczego nie zmusza, więc nie przemówi się im do rozsądku. Jak macie potrzebę pomagania, to wpłacajcie na konta dla dzieci chorych na raka i wspierajcie ludzi w prawdziwej potrzebie. Patologia jak chce być patologią to nią pozostanie do końca życia.

Gość gość
ja się tylko zastanawiam co tez maz musiał jej zrobić ze jej tak na łeb Siadło :(

Gość gość
Znów psychiczna k***o nawijasz sama ze sobą? Ale mamy z ciebie ubaw desperatko hahahahahahahahaha. Nie udław się tylko własnym jadem porzucona zgorzkniała d***** :D której nikt nie chce :D

Gość gość
14:10 nie pisz sama ze sobą wariatko z rozdwojeniem jaźni bo w końcu do wariatkowa cie powiaza w białym kaftaniku :D

Gość gość
14:12 to właśnie z ciebie się wszyscy śmieją na kafe i juz jesteś rozpoznawalna jako zona meulka ktory wywalil ci psie g****o na łeb psycholko :D :D ahahah

Gość gość
gość dziś ty zdradzona zona a gdzie mezulka podzialas? pewnie z kochanka teraz siedzą i śmieją się z ciebie a ci gul skacze xxxxxxx ty psychiczna k***o z urojeniami co tylko widzi zdradzone żony a co ty dziś taka wściekła jesteś? kochaś nie odezwał się od sylwestra i ci gul skacze :D

Gość gość
dziś do kogo ty piszesz kretynko? bo z tego co wodzę to wszyscy z ciebie sie tu śmieją zdesperowana porzucona kochanko

Gość gość
co ten twój były maz ci zrobił ze teraz jesteś taka pop**********a?:D pewnie n*******lal twoim pustym łbem o parapet a z boku stała kochanka która śmiała się z ciebie i twojej zalosnej obitej mordy :D zgadlam? na koniec powiedział: jak wrócę to wszystko ma być posprzatane zrób cos do zarcia i popierz moje gacie nie po to bralem cie za zone abyś teraz się opier.alala masz z********ac bo inaczej odetne ci comiesieczna wypłatę i zdechniesz z glodu. Zgadlam???:D

Gość gość
ej wariatko która wszędzie widzi kielbe? cos ty taka zła dzisiaj? maz Nie wrócił do domu na noc a ty czekasz na niego z ciepłym obiadem i kapciuszkami???:D :D ahahaha

Gość gość
gość dziś 14:00 buahahahah sama się sprzedalas pustaku y****y ahaha twój maz? haha jak go sobie k****a narysujesz hahahaha psychiczna desperatko hahahaha aż ci się piana z tej szpetnej mordy toczy ahaha x I czego kobyło rżysz? Siano widzisz? :D ty kafe pustaku po gimnazjum :D:D:D:D