Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

christina91

CO MYŚLICICE O ZWIĄZKU NA ODLEGŁOŚĆ?

Polecane posty

Gość fjSDAG
domyślam się ta cyfra 91 to nie przypadek i to data urodzenia...zatem jeszcze dużo wody upłynie zanim dziewczynko poznasz życie...jak dla mnie nie ma szans ...przeżyłam to raz na własnej skórze i raz u siostry:( ale tak jest że jak się ma -naście lat albo 20+ wydaje się że świat jest cały nasz...a niestety życie to nie bajka:(

POLSKA-HOLANDIA Jesteśmy parą od 1,5roku w czym przezylismy juz 3 jego wyjazdy po 4miesiace i???

Gość fjSDAG
miłość nie zna granic....za dużo seriali kochana:(

absolutnie bez szans :( ja się chajtnąłem z dziewuchą która mieszkała 200 km od mnie TYLKO dlatego że na studia przyjechała do WAWY

Wierzę w taki związek. Jeśli odległość jest mniejsza niż długość. W innym wypadku raczej nie.

Fjs... Chcialam pocieszyc i zyczyc szczescia. Moze jej sie uda. Ja juz 2 raz bym do takiej wody nie weszła. Lepiej szukac miłosci w swoim miescie.

Gość saoirse
Jestem w Twoim wieku (jeżeli '91' to twój rok urodzenia). 300 km odległości, byliśmy szalenie zakochani. Przetrwało pół roku. Więcej z tego bólu niż jakichkolwiek korzyści.

Ja tam nie zaluje ze nie przetrwal. Kosztowalo mnie to duzo lez i tesknoty. Obecny moj partner jest z jednej dzielnicy , znamy sie bardzo dlugo bo ponad 20 lat i jestem bardzo szczesliwa.

Gość garnier29
A dlaczego nie ? Bo was chcica roznosi? Ja byłam w takim związku 2 lata, miałam 26 lat

Gość garnier29
a już nie jestem, bo teraz nie jesteśmy na odległość , facet cały czas ten sam

Gość garnier29
nie jestem już w związku na odległość ;) lecę na x factor :P

Gość Marolina
oczywiście że można w takim związku żyć , dlaczego nie?

Gość rwwwwwwwwwwwww
a co jest złego ?

Mój zwiazek nie przetrwał... Mieszkam za granica juz na stałe i teraz sama widze co sie tutaj dzieje, gdy np przyjezdza Polak czy Polka w celach zarobkowych.... Chca sie zabawic, oderwac od pracy rodziny, problemow. Wiec nigdy nie dopuszczę do rozłaki pomiedzy mną i mężem !!!

Gość Marolina
no i autorka uciekła dlaczego założyłaś taki temat?? czyżbyś miała jakieś obawy?

Garnier Ty mialas to szczescie i Wam sie udalo. A chcica niema z tym nic wspolnego bo na to czy taki zwiazek przetrwa wplywa wiele czynnikow. Pozdrawiam i zycze szczescia :-)

Gość Marolina
zdrowy_chop a dlaczego nie?

A co z bezgraniczna miłościa?sadzicie ze milosc jest tylko wtedy gdy widujecie sie codziennie i mozecie cały czas sie pilnowac?To po co w takim razie cos takiego jak zaufanie?

Gość manillia
Zdrowy chyba związek z własną grabą na odległość :D Teraz znów jesteście razem :D