Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuweriuiru

dlaczego nie chce mi przedstawić swoich rodziców?

Polecane posty

Gość iuweriuiru

z moimi też się nie chce poznać. jesteśmy razem już 2 lata i ciągle słysze jakieś glupie wymówki. nie byłoby chyba aż takiego problemu gdybyśmy mieszkali razem, ale na to też ma wykręty. co nią takiego może kierować? pragne wreszcie czegoś poważniejszego i oficjalnego. rozmawiałem z nia wiele razy to ciale tylko slysze,a ze potem, a ze jak zalatwimy to albo tamto i po co sie spieszyć. jak dwa lata nie moge jej przedstawić rodziców swoich, ani poznać ich to ile ja bede musiał czekać na oświadczyny?

Gość buuuhahahaa że coooo?
ty czekasz na oświadczyny???????????

zainicjuj sam spotkanie :) gdzieś na mieście, powiedz rodzica zeby czekali na was w jakiejś knajpie i przyjdź z dziewczyną :) troszkę to chamskie ale jakoś trzeba:)

Porozmawiaj z niem szczeż że ty oczekujesz czegoś innego że chcesz czegoś wiecej że nie wystaracza ci już to. Jeśli cie kocha to powinien zrozumieć. Może sie poprostu boii co powiedzą np twoi rodzice że sie im nie spodoba i po usłyszeniu ich opinie zerwiesz z nim. To trudne a może boi sie tb o tym powiedzieć. Nie musi to oznaczać że nie traktuje cie poważnie. ROZMOWA to najważniejsze. Powiedz że go baaaaaaardzo mocno kochasz:)

Gość barrakuda...
tybinka myslisz schematami ;) w tym wypadku chodzi o kobiete