Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ChybaJuzKoniec

po raz kolejny znalazlam foty i smsy od innej dziewczyny

Polecane posty

Gość to ChybaJuzKoniec

placze od wczoraj bo eh bylismy na imprezie i wypialam pare drinkow, nie bylam pijana..i jak przyszlismy do domu to nie wiem cos mnie tak tchnelo i spojrzalam w komorke mojego faceta jak sie kapal..i co tam znalazlam ? nagie zdjecia dziewczyn no i ze niby sie spotkaja w przyszlym tygodniu.. kuzwa nie wiem co mam robic.. nie powiem mu, ze szukalam w jego kom bo bedzie bubu, ale on zapewnia mnie, ze tylko mnie kocha i napewno by mnie nie zdradzil... ryczec mi sie chce masakra

Gość fjfhdfgdfg
o matko gdzie wy poznajecie tych ruchaczy? ktorym tylko gole dziwy we lbie? szok

sprawdzić czy się z nią faktycznie spotka pstryknąć parę fotek aby nie mógł się wymówić i potem już chyba wiesz co robić.

Gość to ChybaJuzKoniec
eh przez internet sie poznalismy jestesmy razem ponad 3 lata.. tylko nie bede mialo za bardzo mozliwosci aby popstrykac mu foty bo nie wiem skad ta dzieczyna jest a i on w tym czasie wyjezdza do polski na "delegacje" bym tak powiedziala..i on bedzie spal w innej miejscowosci i ja..

Gość Ładna 7/10
zapisz sobie nr tel tej laski i poszperaj w goglu

Gość klaudia4319
pogadaj z nim o tym, co z tego ze patrzylas mu w telefon ja tez tak robie. niech ci powie o co chodzi, prawde a jak nie to sama sprawdz

Gość to ChybaJuzKoniec
rozmawialam z nim dzisiaj i caly czas mnie zapewnie, ze jakby sie z kims spotkal to napewno nie na seks..hmm..ale zapewne bede to wiedziala bo jest starszy ode mnie i tak naprawde jak sie spotkamy to po 10 dniach i jak nie bedzie mial ochoty to wiadomo...,ze z nami koniec...