Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maryjetta.

Kto glosowal na ADE? X-Factor ukartowany??

Polecane posty

Gość Maryjetta.

Wiadome bylo ze Maja zaglosowalaby na Ade. Dziwnym trafem przeszla. Bo Maja na Szpaka nie zaglosuje,bo go lubi. Ukartowane? Wojewodzki maczal w tym swoje paluchy?

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjj
Mówie wam, Ada wygra ten program jeszcze :D To tak jak z ToPmODeL ^^ i płaczką

Gość piosenkę
Ada wcale nie fałszowała,ma taką barwę głosu,jak ktoś tego nie słyszy to nie musi od razu innym dopieprzać

Gość dorota9999999
Niestety,takie programy to gówno jedne wielkie.Wszystko ustawione.Szpakpowinien wygrać,a jeszcze odpadnie ,zobaczycie :O

skończcie pierdolić o tym x faktorze !! nienawidze tych shitów typu ju ken densy, x faktor, mast bi de musik :O

nie na to czekałam cały tydzień, juz mogła majka nie wywalac szpaka na zlosc, ale powinna mieć głos i zeby wojewodzki byl posrany z nerwów. lubiłam go ale przez ten program mam do niego mega uraz za "dziewczyny"

Gość Maryjetta.
U mnie w rodzinie kazdy nie cierpi tej Ady. Widac po twarzy ze wredna szuja i pewnie Wojewodzkiemu rozklada giry zeby jej pomogl... A on glupi naiwniak,napalil sie na mloda cipke

bo to wkur­wia !!! Co 2 topik: "x faktor bla bla bla" chuju muju !!

Gość aaaaaaad
mnie też ada wkurza, niby taka skromna ,ale działa na nerwy :O

Gość Navya
wg mnie głos ma piękny mimo wszystko czy w bardziej udanym utworze czy nie ,ale Szpak wydawało mi sie ,że będzie miał więcej fanów .. bo co tu dużo mówić jest bardziej charakterystyczny Mogło to być ukartowane kto wie

Gość Maryjetta.
nayarana - a mnie wkurza setny topik 'moj chlopak mnie zdradzil bla bla...'. Nie lubisz to nie wchodz

Gość Navya
Ada w ogóle by mogła śpiewać amerykanskie piosenki pop dla nastolatek. Nie żebym ja przez to potępiała ,ale tak mi pasuje do takiej typowej muzyki masowej prostej i rozrywkowej ale głos ma bardzo ładny ,taki słodki Ale jestem za Michałem od początku mimo wszystko choc dzisiaj zwątpiłam ,że wygra

Gość A dla mnie
mistrz był, jest i będzie tylko jeden- Gienek

Gość Navya
jak Pani Małgosia zaśpiewała ,, dmuchawce ,latawce ,wiatr" - to aż się wzruszyłam mimo,że byłam za Michałem.. Bo wiedziała ,że to będzie jej ostatni wystep w x-factor na tak dużej scenie .. śpiewała uśmiechnięta ,ale widać było ,że się wzruszyła

Gość Navya
jak Pani Małgosia zaśpiewała ,, dmuchawce ,latawce ,wiatr" - to aż się wzruszyłam mimo,że byłam za Michałem.. Bo wiedziała ,że to będzie jej ostatni wystep w x-factor na tak dużej scenie .. śpiewała uśmiechnięta ,ale widać było ,że się wzruszyła

Gość literki...
Ja obejrzałam castingi i pierwszy program na żywo. Później tylko fragmenty poszczególnych odcinków. Ten program jest tak słaby, że nie wart dłuższego oglądania. Od początku wiadomo było kto przejdzie dalej. A ta dogrywka Szpaka z Panią Małgosią była zrobiona chyba tylko dlatego, żeby coś się działo. Tak jak pisałam. Poziom programu ogólnie słaby.

Gość reactiveee
a mi się podobała wersja bajmu na akordeonie! super

Gość Navya
ja tam nie uważam ,że poziom słaby.. może nie jest swiatowa rewelacja ,ale najlepszy polski program muzyczny moim zdaniem

Wszystko jedno kto wygra, to tylko 100 tysiecy :) i tak za miesiąc nikt już nie będzie o takiej Aduli pamiętał. Wygrana nie ma nic wspólnego z tym kto po takim programie zrobi karierę.

Gość literki...
A co do*