Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa_swiataa

piekacy bol barku/lopatki od pracy przy biurku

Polecane posty

Gość ciekawa_swiataa

ciekawa jestem czy spotkaliscie sie z takim bardzo nierpzyjemnym piekacym bolem pod szyja na plecach w okolicy lopatki/barku...mam prace w biurze i choc staram sie siedziec wygodnie to caly czas po cos siegam prawa reka lub operuje myszka i on mi sie strasznie naciaga chyba ten miesien. ? jak mozna tego uniknac lub jak to usmierzac poza zelami do smarowania?

Gość Andzia z parku
Tak, spotkałam się. Pomogła mi gorące prysznice i żele. Ale problem powraca, jak nie będziesz o siebie dbać. Myślę, że profesjonalny masaż ten ból też by uśmierzył.

Gość ala z zywca
tez to miałam oj boli jak cholera

Gość Andzia z parku
znak czasu niestety :(

allicemn ma racje... A jeżeli masz czas i... pieniadze, to udaj sie do dobrego rehabilitanta, który powie ci i pokaże, co robić, aby w przyszłości uniknąc tego bólu i żeby nie powracał..

Nie spotkałam się z takim typem bólu, niemniej jednak musi być bardzo dokuczliwy zwłaszcza jeśli doskwiera w czasie pracy. Polecam poczytać tutaj

Gimnastyka czyni cuda. Znajdź jakiś aerobik lub najlepiej właśnie gimnastykę. Ja chodzę na coś takiego (miałam problemy z karkiem). Czuję się jak nowa :)

Gość gość
Nie chce Cie straszyc, ale moj kolega wlasnie czeka na operacje miesnia barku, wlasnie od zlego siedzenia przy biurku. Mam nadzieje, ze racje maja ci, co razda Ci tu gimnastyke i ze to pomoze, ale smigaj do ortopedy, zeby sie upewnic, czy to juz nie jakis zaawansowany stiopien choroby.