Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
inceloza

piszcie ze mna bo wam tematy pokasuje

Polecane posty

z cyklu moj kraj taki piekny 

Cytat

Dramat rozegrał się w ostatnią niedzielę, 5 października wieczorem, w Wierzbicy pod Radomiem. W remizie strażackiej odbywały się wówczas poprawiny po weselu. Jak podaje serwis TVN Warszawa, w trakcie imprezy doszło do sprzeczki między 30-latkiem i 40-latkiem. W pewnym momencie obaj uczestnicy poprawin wyszli z budynku. 40-latek został wtedy brutalnie pobity. Zmarł w drodze do szpitala.

bawia sie w tych remizach 😄 kto chociaz raz byl na weselu w remizie wie jakie sceny tam sie dzieja 😄

5 minut temu, salix napisał:

A props wyhejtowanej dodam jakby ktoś nie widział, że ta "wyhejtowana" kilka miesięcy temu wręcz szczyciła się przede mną zgadnijcie czym... tak tak 'wyprowadzeniem' kogos z forum właśnie. Ona ma chyba rozdwojenienie jaźni.

Przecież ona od lat potrafiła pisać, że ona tym forum właściwie rządzi w swoich białych rękawiczkach i prowadzi jakieś wielce skomplikowane manipulacje, których nikt nie widzi 😄 Kierowała właśnie tego typu groźby, jak ostatnio do Pokraki, czy Pokraka aby na pewno przemyślała, co robi i czy na pewno chce mieć wroga w niej 😄 Myślę, że ostatnie zdarzenia było dla niej potężnym zderzeniem ze ścianą urojeń i może coś dotrze, ale wątpię. 

Przed chwilą, konie na ambonie napisał:

ale nikt im przeciez nie broni miec

Broni właśnie, rubensowskie wdzięki wiecznie żyją oburzone i zdenerwowane zamiast zająć się wyrywaniem chetnych menelaosow, życie 

8 minut temu, konie na ambonie napisał:

ja kiedys dostawalem ciagle bany za normalne komentarze w stylu ze bmi 24 to otylosc albo baba 180cm to wielka baba 😄 od tego sie zaczely moje bany wczesniej ja zadnych banow tu nie mialem a podobno macka wyhejtowalem i walczylem w tematach politycznych. przez 20 lat prawie na kafeterii bany zbieram od 3 lat dopiero 😄 wczesniej mialem jeden ktory sam sobie dalem bo zasluzylem ale to bylo dawno temu. 

Ty przesadzasz z drugiej strony. 

2 minuty temu, Kocopoł napisał:

Broni właśnie, rubensowskie wdzięki wiecznie żyją oburzone i zdenerwowane zamiast zająć się wyrywaniem chetnych menelaosow, życie 

no dokladnie zamiast narzekac i wyladowywac frustracje to tu przeciez latwo znalezc jakiegos chetnego lezakopodobnego 

2 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Ty przesadzasz z drugiej strony. 

no ok ja nawet przesadzam celowo ale czy to powod do bana napisanie ze jak ktos ma bmi 26 to otylosc ? albo dla kogos ktos jest wielki ?

5 minut temu, konie na ambonie napisał:

no ok ja nawet przesadzam celowo ale czy to powod do bana napisanie ze jak ktos ma bmi 26 to otylosc ? albo dla kogos ktos jest wielki ?

Ale przecież przed chwilą napisałeś o bmi 24, teraz o 26. Gdzie spójność?

57 minut temu, konie na ambonie napisał:

raczej to jedno z forum po prostu do roboty 

jak sie zwolni miejsce to mozesz aplikowac jak bagno, pare luk w cv zrobisz zeby to dziwnei nie bylo ze chcesz gorsza robote niz mialas i cie przyjmą bo znasz jezyki i masz na to papiery 😄 i zrobisz tu porzadek 😄 zawsze mozesz wpisac 6 letnia luke na wychowywanie dzieci, ktorych nie masz 😄 

Aha a tutaj trzeba znać języki żeby usuwać tematy a zostawiać spam?😃

O coś mi buce i leżaki pisały na temacie pewnie niezbyt pochlebnego bo byczy lubi suck dick libeda i takie są fakty, przykro mi

Edytowano przez Kocopoł

43 minuty temu, salix napisał:

A props wyhejtowanej dodam jakby ktoś nie widział, że ta "wyhejtowana" kilka miesięcy temu wręcz szczyciła się przede mną zgadnijcie czym... tak tak 'wyprowadzeniem' kogos z forum właśnie. Ona ma chyba rozdwojenienie jaźni.

Ona wielokrotnie pisala ze odczepi sie ode mnie jak stad zniknę i wrócę na gwiazdy:) potem jakaś nadzieje upatrywała w tym jak poszliśmy na nerwice i probowala mnie przegonić ze ‚miałam tu nie pisac’ a ja wtedy właśnie postanowiłam tym bardziej zostać  😃

pisala coś w stylu która  kolejna osoba będzie wyhejtowana aż jej dumbo raz napisała - a koniecznie ktos musi być wyhejtowany?

raz stwierdziła ze wyhejtowala Ewkę (już nie pamietam po jakiej inbie to było) a Ewka sie wpisała za pare minut ze chyba ja poyebalo 😃

generalnie w tym całym kontekscie zgrywanie ofiary sytuacji i linia pożegnalnego oświadczenia pisana z pozycji ofiary hejtu która odchodzi ‚wobec Bezradności moderacji’ (a ta bezradność to chyba polegała na tym ze my dostałyśmy tylko 5 banow a nie 15 😃)jest totalnie bekowa, pełna dziur nieścisłości i hipokryzji  jak sama bohaterka 😀

Edytowano przez draże korsarze

1 godzinę temu, draże korsarze napisał:

Aha a tutaj trzeba znać języki żeby usuwać tematy a zostawiać spam?😃

no podobno nawet bardzo dobrze 😄

bagno dawala link do ogloszenia rekrutacyjnego 😄

wstawisz dyplom za wygranie dyktada w szkole i cie wezma 😄

Edytowano przez konie na ambonie

1 godzinę temu, Minnie Moskowitz napisał:

Ale przecież przed chwilą napisałeś o bmi 24, teraz o 26. Gdzie spójność?

bo ja tam wtedy pisalem ze poczatek otylosci od 24 i otylosc od 26 czy nadwaga i otylosc juz nie pamietam 

4 minuty temu, konie na ambonie napisał:

no podobno nawet bardzo dobrze 😄

bagno dawala link do ogloszenia rekrutacyjnego 😄

wstawisz dyplom za wygranie dyktada w szkole i cie wezma 😄

😀 naprawdę? Było jakies ogłoszenie na moda? Przecież to praca idealnie dla mnie 😃 robiłabym nadgodziny z przyjemnością 😃

4 minuty temu, konie na ambonie napisał:

bo ja tam wtedy pisalem ze poczatek otylosci od 24 i otylosc od 26 czy nadwaga i otylosc juz nie pamietam 

Libek ty naprawdę dorastasz. Dopuściłeś ze 24 to może jednak nadwaga a nie otyłość 😃 

tak wlasciwie 24 to norma a 26 to nadwaga ale i tak jak na ciebie to progres 😀

Edytowano przez draże korsarze

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się