konie na ambonie 19 Napisano 1 godzinę temu z cyklu moj kraj taki piekny Cytat Dramat rozegrał się w ostatnią niedzielę, 5 października wieczorem, w Wierzbicy pod Radomiem. W remizie strażackiej odbywały się wówczas poprawiny po weselu. Jak podaje serwis TVN Warszawa, w trakcie imprezy doszło do sprzeczki między 30-latkiem i 40-latkiem. W pewnym momencie obaj uczestnicy poprawin wyszli z budynku. 40-latek został wtedy brutalnie pobity. Zmarł w drodze do szpitala. bawia sie w tych remizach kto chociaz raz byl na weselu w remizie wie jakie sceny tam sie dzieja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 32 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, salix napisał: A props wyhejtowanej dodam jakby ktoś nie widział, że ta "wyhejtowana" kilka miesięcy temu wręcz szczyciła się przede mną zgadnijcie czym... tak tak 'wyprowadzeniem' kogos z forum właśnie. Ona ma chyba rozdwojenienie jaźni. Przecież ona od lat potrafiła pisać, że ona tym forum właściwie rządzi w swoich białych rękawiczkach i prowadzi jakieś wielce skomplikowane manipulacje, których nikt nie widzi Kierowała właśnie tego typu groźby, jak ostatnio do Pokraki, czy Pokraka aby na pewno przemyślała, co robi i czy na pewno chce mieć wroga w niej Myślę, że ostatnie zdarzenia było dla niej potężnym zderzeniem ze ścianą urojeń i może coś dotrze, ale wątpię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 33 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: ale nikt im przeciez nie broni miec Broni właśnie, rubensowskie wdzięki wiecznie żyją oburzone i zdenerwowane zamiast zająć się wyrywaniem chetnych menelaosow, życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 32 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, konie na ambonie napisał: ja kiedys dostawalem ciagle bany za normalne komentarze w stylu ze bmi 24 to otylosc albo baba 180cm to wielka baba od tego sie zaczely moje bany wczesniej ja zadnych banow tu nie mialem a podobno macka wyhejtowalem i walczylem w tematach politycznych. przez 20 lat prawie na kafeterii bany zbieram od 3 lat dopiero wczesniej mialem jeden ktory sam sobie dalem bo zasluzylem ale to bylo dawno temu. Ty przesadzasz z drugiej strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 19 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Broni właśnie, rubensowskie wdzięki wiecznie żyją oburzone i zdenerwowane zamiast zająć się wyrywaniem chetnych menelaosow, życie no dokladnie zamiast narzekac i wyladowywac frustracje to tu przeciez latwo znalezc jakiegos chetnego lezakopodobnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 19 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, KróliczekZły napisał: Ty przesadzasz z drugiej strony. no ok ja nawet przesadzam celowo ale czy to powod do bana napisanie ze jak ktos ma bmi 26 to otylosc ? albo dla kogos ktos jest wielki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 53 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, konie na ambonie napisał: no ok ja nawet przesadzam celowo ale czy to powod do bana napisanie ze jak ktos ma bmi 26 to otylosc ? albo dla kogos ktos jest wielki ? Ale przecież przed chwilą napisałeś o bmi 24, teraz o 26. Gdzie spójność? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 5 Napisano 1 godzinę temu Trzeba dbać o bmi ja bym zjadł torcik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 66 Napisano 1 godzinę temu 57 minut temu, konie na ambonie napisał: raczej to jedno z forum po prostu do roboty jak sie zwolni miejsce to mozesz aplikowac jak bagno, pare luk w cv zrobisz zeby to dziwnei nie bylo ze chcesz gorsza robote niz mialas i cie przyjmą bo znasz jezyki i masz na to papiery i zrobisz tu porzadek zawsze mozesz wpisac 6 letnia luke na wychowywanie dzieci, ktorych nie masz Aha a tutaj trzeba znać języki żeby usuwać tematy a zostawiać spam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 33 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) O coś mi buce i leżaki pisały na temacie pewnie niezbyt pochlebnego bo byczy lubi suck dick libeda i takie są fakty, przykro mi Edytowano 1 godzinę temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 66 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 43 minuty temu, salix napisał: A props wyhejtowanej dodam jakby ktoś nie widział, że ta "wyhejtowana" kilka miesięcy temu wręcz szczyciła się przede mną zgadnijcie czym... tak tak 'wyprowadzeniem' kogos z forum właśnie. Ona ma chyba rozdwojenienie jaźni. Ona wielokrotnie pisala ze odczepi sie ode mnie jak stad zniknę i wrócę na gwiazdy:) potem jakaś nadzieje upatrywała w tym jak poszliśmy na nerwice i probowala mnie przegonić ze ‚miałam tu nie pisac’ a ja wtedy właśnie postanowiłam tym bardziej zostać pisala coś w stylu która kolejna osoba będzie wyhejtowana aż jej dumbo raz napisała - a koniecznie ktos musi być wyhejtowany? raz stwierdziła ze wyhejtowala Ewkę (już nie pamietam po jakiej inbie to było) a Ewka sie wpisała za pare minut ze chyba ja poyebalo generalnie w tym całym kontekscie zgrywanie ofiary sytuacji i linia pożegnalnego oświadczenia pisana z pozycji ofiary hejtu która odchodzi ‚wobec Bezradności moderacji’ (a ta bezradność to chyba polegała na tym ze my dostałyśmy tylko 5 banow a nie 15 )jest totalnie bekowa, pełna dziur nieścisłości i hipokryzji jak sama bohaterka Edytowano 1 godzinę temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 19 Napisano 18 minut temu (edytowany) 1 godzinę temu, draże korsarze napisał: Aha a tutaj trzeba znać języki żeby usuwać tematy a zostawiać spam? no podobno nawet bardzo dobrze bagno dawala link do ogloszenia rekrutacyjnego wstawisz dyplom za wygranie dyktada w szkole i cie wezma Edytowano 18 minut temu przez konie na ambonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 19 Napisano 17 minut temu 1 godzinę temu, Minnie Moskowitz napisał: Ale przecież przed chwilą napisałeś o bmi 24, teraz o 26. Gdzie spójność? bo ja tam wtedy pisalem ze poczatek otylosci od 24 i otylosc od 26 czy nadwaga i otylosc juz nie pamietam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 66 Napisano 14 minut temu 4 minuty temu, konie na ambonie napisał: no podobno nawet bardzo dobrze bagno dawala link do ogloszenia rekrutacyjnego wstawisz dyplom za wygranie dyktada w szkole i cie wezma naprawdę? Było jakies ogłoszenie na moda? Przecież to praca idealnie dla mnie robiłabym nadgodziny z przyjemnością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 66 Napisano 13 minut temu (edytowany) 4 minuty temu, konie na ambonie napisał: bo ja tam wtedy pisalem ze poczatek otylosci od 24 i otylosc od 26 czy nadwaga i otylosc juz nie pamietam Libek ty naprawdę dorastasz. Dopuściłeś ze 24 to może jednak nadwaga a nie otyłość tak wlasciwie 24 to norma a 26 to nadwaga ale i tak jak na ciebie to progres Edytowano 12 minut temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach