Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jardens

IMPOTENCJA - cierpienie, miłość i próby leczenia

Polecane posty

Gość Jardens

Cześć, jestem dziewczyną wspaniałego faceta którego niestety dopadła impotencja... jest to efekt brania leków na nadciśnienie tętnicze. Na początku udawaliśmy że wszysko jest okej, potem on coraz bardziej ograniczał kontakty seksualne, aż doszliśmy do tego że W OGÓLE przestaliśmy się kochać. Problemy były już rok temu, wtedy zdecydowałam się na pierwszy krok - kupiłam w aptece ziołowe leki które mu podsunęłam. Ucieszył się, dziękował mi za to. Pomogło na jakiś czas. Kiedyś też kupiliśmy ziołową tabletkę tuż przed stosunkiem - Golden root - za cholerę nic nie pomogło... Lekarz prowadzący terapię nadciśnienia rozkłada ręce, mówi że bierze leki niezbędne do życia, leki które mogą mieć taki skutek. Mój chłopak bardzo pozytywnie zmienił się w podejściu do tej sprawy. Kiedyś wymigiwał się, mówił że miłość się przerodziła w przyjaźń i inne pierdoły, ostatnio powiedział wprost że chce to zmienić, że czuje się bezradny i zrozumie mnie jeśli odejdę. Mówi że nie jest w stanie sprostać moim oczekiwaniom. Pyta mnie, co będzie jeśli nie uda nam się rozwiązać tego problemu. Ja póki co nie przestaję szukać metod. Czy ktoś może mi coś doradzić?

Gość Jardens
może ktoś podzieli się mądrością i doświadczeniem? :-)

Gość dobrze Ci radzę zostaw go
:classic_cool:

Musicie chodzic do specjalistów. Jest trochę sposobów na to. kiedys widziałem nawet cos takiego ze do penisa wkłąda się taką hmm jakby mpompkę która pęcznieje po nacisnieciu guzika, dzieki czemu meskosc sie podnosi itd. Trzeba szukać.

Gość Jardens
mam nadzieję że bez pompek się obejdzie :D zamierzam iść do seksuologa może on coś zaradzi...

Gość fvghtyhyujuyju
Oj :)hm mój przyjaciel twierdzi że leków jest bardzo wiele , ale trzeba zaaplikowac te odpowiednie ", trzaba skonsultować sie z dobrym fachowcem w tej dziedzinie :))a z tym pewnie tez problem :) .....

Gość hau hau haau miał
a nie jesteś przypadkiem tym wspaniałym chłopakiem miał hau