Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marlenka1990

na pomoc wypadaja mi wlosy

Polecane posty

hej dziewczyny! mam taki problem ze wypadaja mi wlosy mimo ze dbam o nie uzywam roznego rodzaju odzywki i zazywam capivit juz miesiac i zaczelam drugie opakowanie i narazie rezultatu zero.kidys uzywalam onozis i byl bardzo dobry i czytalam na forum ze ten capivit nie jest chwalony,naprawde jest on taki slaby??

niestety moja droga, tabletki na włosy sa nieco mniej skuteczne od tych od bólu głowy :( zanim zaczniesz włosom pomagać, przestań szkodzić, to ci żaden capivit nie bedzie potrzebny.

tylko włosy? nie masz przy tym problemów z paznokciami (łamiące się, rozdwajające, słabe) czy ze skórą? wyniki badań krwi są Ok? bo źródeł problemu może być wiele: hormony, niedobór wapnia, niedobór żelaza czy niektórych aminokwasów w diecie (a jeśli pomagał ten Onozis czy jak mu tam, to patrząc po składzie właśnie takie niedobory są przyczyną Twoich problemów i odżywianie trzeba mocno zrewidować).

Gość szkrabku
mi przy problemach z wypadającymi włosami po ciąży - w moim przypadku, pomógł preparat na bazie drożdży i pyłku kwiatowego z witaminami. dromin. polecam serdecznie. wcześniej próbowałam preparatów skrzypowych ale nic nie pomagało...

Gość pomocna0000000
Miałam taki sam problem jak Ty. Nawet robiłam sobie badania krwi, było wszystko ok, poszłam do ginekologa bo myślałam że może coś mam z hormonami nie tak, też wyszło wszystko ok. Problem tkwił w tym że ja tak po prostu miałam, w okresie wiosennym i jesiennym włosy wychodziły mi garściami, przesilenie i tyle. Zaczęłam uzywać Vichy Dercos Aminexil i do dzisiaj mam spkój, zero wypadania. Koszt ok. 200zł. ale bardzo skuteczne.

Gość ass22
Zacznij od szamponu z pokrzywą lub czarną rzepą. My używamy sprawdzonej marki evy natury, szamponiki rewelacja. A cena też niczego sobie.