Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska lusia

Hept napisz coś o sobie?

Polecane posty

Gość ciekawska lusia

Hept napisz coś o sobie, proszę :) Nowy jesteś na forum?

Gość ciekawska lusia
Hept?

Gość ciekawska lusia
zdążyłam zauważyć :P to, że jesteś miłym chłopcem też zauważyłam :P a nie chciałbyś napisać coś więcej?

pijany kjójićek: to by bylo glupie :) ciekawska lusia: ale co konkretnie? Moim zalozeniem jest byc tutaj w miare anonimowym, tak zeby nie dalo sie mojej tozsamosci odgadnac. Mam kolo 30tki, pochodze z Dolnoslaskiego. Bardzo lubie Azje i jej zroznicowane klimat oraz kulture :) Nie mam zony i dzieci :) Pracuje na wlasna reke jako specjalista (rozne dyscypliny zycia, IT, czasem sport, czasem reklama). Nie wiem co jeszcze moge napisac :D

a podobne dolnośląskie to rejon gdzie jest najwięcej atrakcyjnych kobiet... musisz być brzydki albo mieć jakąś inną poważną wadę :P

Gość ciekawska lusia
O to mi na początek wystarczy ;) w sumie to rozumiem tą Twoją tajemniczość. Nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie. Tylko nie pomyśl, że ze mną tez coś nie tak. Po prostu pytam z ciekawości. Spotkałam na forum kilka Twoich wypowiedzi i bardzo mnie zaciekawiał twoja osoba :) Ja też jestem z Dolnego Śląska :D

Gość do lusia
odważna jesteś , tak z mostu pytasz

rozwódkaaa: no opinie o kobietach tego regionu sa rozne. Natomiast ja nie kieruje sie nigdy opiniami, wole sams prawdzic. I sprawdzilem ze nie przepadam z polkami po prostu :) Powiem szczerze, ze znam duzo bardziej szczere wyznawczynie Allaha z Egiptu, i duzo cieplejsze czcicielki Buddy z Tajlandii :) Polski sa dosc zgryzliwe, czesto sie szczepiaja nieznaczacych rzeczy, no i bywaja mocno zestresowane/nerwowe. A zycie jest za krotkie zeby sie martwic malo istotnymi rzeczami :)

Gość ciekawska lusia
nie wiem czy to jest odwaga, po prostu zadałam pytanie i tyle :P

ciekawska lusia: nie pomyslalem ze cos z toba nie tak ;) Ja wypowiedzi na forum czasami traktuje pol serio. Zdarzaja mi sie zwykle wyglupy, albo chamskie wypowiedzi, ale nie jestem zaglebiony zbyt mocno w to co sie tu dzieje. Od tak dla relaksu sobie czasem wejde podczas pracy :) Poczytam cos, czasami poodpisuje i juz :) Tutaj zapamietalem kilka osob ze sie powtarza z nickow tylko :) ale ogolnie slaba pamiec mam. Kiedys czytalem konkretne wypowiedzi goscia co mial xywe Kabel USB, czy cos takiego. To co pisal mialo sens, teraz malo takich opinii tutaj widuje. Zwykle to taka ostra wymiana zdan, zeby pokazac kto ma racje. Troche szkoda, ale ogolnie nie jest zle :)

rozwódkaaa: kwestia gustu. Wloszek mialem okazje tylko kilka poznac, z okolic Mediolanu, nic specjalnego w sumie. Natomiast wlosi to niezle cpuny sa :) Jezeli chodzi o urode to lubie polki, ukrainki tez mi sie podobaja,.. slowianska krew we mnie plynie. ale cholernie nienawidze naszych Europejskich zim. Brrrr.

Gość tajemnica tajemnica....
jest taka regula, ze na kafeterii, o pewnej porze, siedza juz tylko panie, ktore sa baaardzo spragnione meskiego towarzystwa. I tym paniom nagle, lub tez po pewnej dawce alkoholu, nagle zaczyna sie wydawac strasznie meskie, udzielanie sie facetow na kobiecym forum. I te same panie, nagle zaczynaja odczuwac potrzebe stworzenia osobistego tunelu przekazu z tymze facetem. Nagle ogarnia je wrazenie, ze ten udzielajacy sie wlasnie na kobiecym forum facet, na pewno jest im wlasnie pisany, bo zapewne ona i on to jedyne 2 samotne osoby na calej kuli ziemskiej, ktore wlasnie akurat tu i teraz sie odnalazly. I teraz wlasnie Hept na ciebie trafilo. A tak na maginesie to sama jestem dziewczyna i pije Jamesona nalogowo :)

tajemnica tajemnica.... no niezle to sobie wymyslilas, a masz cos na poparcie tej tezy ?:D Bo to jakies zagmatwane takie :) Pisanie na kobiecym forum nie jest wcale meskie. Meskie bylo by gdybym pisal na forum samochodowym. Ale wydaje mi sie to zbyt bezproduktywne :D Tutaj to jednego mozna byc pewnym, ze ktos to co sie pisze, przeczyta, bo mu sie zechce. To jest fajne. Faceci tak nie maja. Jak sie wrzuci zdjecie nowej bryki, to podpisu juz nikt nie zauwazy. a jak beda cycki to juz w ogole :D A to na zdrowie, mnie Jim swoim smakiem rozpieszcza :D

Hept, na poparcie mojej tezy.... To tak samo jak z tym, ze kobietom bardzo seksownym wydaje sie byc mezczyzna opiekujacy sie dzieckiem, a im bardziej w tej opiece zaawansowany, tym bardziej seksowny, czyli jesli potrafi przewinac niemowlaka, to panie juz mokro maja. Kumasz? I nie wiedziales jako facet, ze najbardziej chwytliwy podryw to na dziecko lub na szczeniaczka? :)

a tak na marginesie Hept, to ja jestem kobieta, ktora bardziej niz cokolwiek innego interesuje temat motoryzacji.

tajemnica tajemnica.... ale to dziala na reklamie chyba tylko ;-) Chociaz moze jest tak, ze dla kobiety takie forum, to tez taka jakby reklama, jakby przekaz z dystansem, wiec traktowany bardziej nie wiem, metafizycznie. Kije wie, ale nie wydaje mi sie zeby to tak dzialalo :) Ciezko mi to sobie wyobrazic przynajmniej, zeby pisanie na forum bylo na tyle waznym czyms, zeby przypisywac temu jakies emocje w stosunku do jakiejs osoby, tym bardziej jezeli nie mamy o niej prawie pojecia :) Ale z tego by wynikalo, ze podczas prac w roznych szkolach podstawowych czy gimnazjum, swietnie radze sobie z dzieciakami, oznacza ze jestem wtedy odbierany jako bardzo sexy, albo meski ?:D Moze cos w tym jest bo faktycznie wszystkie kobiety mnie w takich miejscach lubia ;-) Co do motoryzacji, to ciesze sie Twoim szczesciem:P

Gość ey ty,pani madralinska........
przeciez widac, ze sama probujesz go wyrwac. zalosne :D

ey ty,pani madralinska........: tylko probuje stworzyc takie wrazenie ;-)

jasne...;D już ja znam takie jak ty... oczerniają inne kobiety, żeby zrobić dobre wrażenie przed facetem , bo same się na niego czają... i tym samym jesteś 100x bardziej żałosna od tych kafeterianek, które opisywałaś:D (gdyby coś , wcale nie mam na myśli siebie, mam lepsze rzeczy do roboty niż zakładanie tematów o nieudacznikach z kafe:D)

do Hept: chodzilo mi o pewne zjawisko, ktore na tym forum ucielsnia sie na przykladzie takim, kiedy dana osoba zaklada topik pod tytolem np : "Dlaczego mnnie nie chcialas?" I ta osoba nie pisze do nikogo z forum, a jednak zaraz odzywa sie jakas uzytkowniczka z kafe z odpwiedzia "bo ty to i tamto" i tak sobie gaworza, a kazde gada do kogos z wlasnego swiata, udajac, ze dostaje odpowiedzi od osoby ktorej zadaje pytania, i ludzac sie, ze to byc moze faktycznie ona...Wiem, ze pokretne to tlumacze, ale wierze ze wszyscy wiemy o co chodzi.

ey ty,pani madralinska........: ale ja nie jestem kobieta :) I nie wszyscy na kafe to przegrance zyciowe, nieudaczniki czy prawiczki bez szansy na dziewczyne z powodu niskiej samooceny :) Tutaj jest troche normalnych ludzi. Zwykle sie zaczerniaja, bo wtedy latwiej ich zidentyfikowac :)

tajemnica tajemnica....: a w takich topicach to ja zwykle w ogole sie nie udzielam bo to jest jakis schizofreniczny element ludzkiej natury :P Ja lubie to forum, bo fajnie jest lepiej zrozumiec kobiety, popatrzec na sposob ich myslenia, punkt widzenia na rozne sprawy. Czasem mozna sie posmiac jak widze topici o dlubaniu wnosie, i o tym czy pierdzenie w nocy jest normalne ;-) Ale jak widze ze ktos zadaje pytanie osobowo, do nikogo, no to kurde... To jest jakis schiz :) Juz lepiej sobie wtedy flaszke z kolezanka wypic, czy tam piwo, bo flaszka dla kobiet to raczej oznacza szybki zgon :D

kierowałam to do "tajemnica tajemnica", bystrzaku :P

ey ty,pani madralinska........: ale odpowiadajac na to, co ja napisalem wyzej chyba. Bez sensu :P No chyba ze kontynuowane bylo to dziwne cos. Z reszta, jak to mawia znajoma z BKK "it's not matter, important is that You are happy" :D

nie wydaje mi sie, aby istniala jakakolwiek korelacja pomiedzy "normalnoscia" uzytkownikow kafeterii a kolorem ich nickow. Zaczernic nick moze kazdy. Madry, glupi, normalny czy tez nie. Poza tym, to ze ktos ma czarny nick, nie oznacza ze zawsze pisze pod nim. Czarne nicki, w dalszym ciagu moga sie przeciez udzielac na pomaranczowo, jesli na przyklad maja do akurat do powiedzenia cos, co nie pasuje do ich czarnonickowego wizerunku....

nie, nie odpowiadałam na to co piszesz, chłopczyku... nawet nie czytałam Twoich ostatnich postów, wybacz:classic_cool: idę spać, bo nienawidzę słodkiego pierdzenia, bye🖐️

do Hept: mam nadzieje, ze jednak nie traktujesz wypowiedzi kobiet na kafeterii zbyt powaznie, i nie uzywasz ich jako metody poznania sciezek myslowych kobiet, bo wiesz, napisac jest latwo, i to latwo jest napisac cos, co by sie chcialo zeby bylo ale co niekoniecznie jest. Nie wiem czy rozumiesz...Ale ja na przyklad, moge ci teraz napisac wymyslone opowiadanko na temat kogos, kim jestem, a raczej kim chcialabym byc. Lykniesz to? Nigdy nie mozez miec pewnosci czy pisze prawde czy nie. A wiec darujmy sobie czarne i pomaranczowe.......