Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość too otootoo

Za kilka tygodni nie będziecie mogli napisać w Internecie złego słowa o Tusku :D

Polecane posty

Gość too otootoo

Koniec z wolnym internetem ,bedzie cenzurowany jak prasa i telewizja ,zresztą wolne media to mit :D Bedziemy miec jak w Chinach ,nie bedzie mozna złego slowa na rząd powiedziec bo inaczej do pierdla . Chyba trzeba bedzie szukac nowego miejsca zamieszkania ;) Egipt? Brazylia? Tajlandia ? Meksyk ? :D

Gość Moja odpowiedź brzmi
Szkoda, ze nie ma jakiejś alternatywy dla partii które obecnie sa w sejmie. Her Tusk poszedlby w zapomnienie...

Gość too otootoo
ludziki głosują na to co jest w TV i na tego kto ma ładniejszy pysk na billboardzie :D Ja zaczynam zbierać na biletero do Braziliero :D albo Ekwadoro ?:D

Gość wujcio dobra rada1
Radze juz teraz zainstalowac Tor-a ,albo kupic usluge zwaną VPN ;)

"jak to nie ma alternatywy? przecież partii jest jak psów i każda chce do sejmu. jeszcze więcej ci potrzeba?" Realnej alternatywy. Co z tego ze ja zagłosuje na ludzi z innej partii? Jeden glos ma zmienić wszystko ha ha ha. Chyba widziales sondaże, ludzie głosują na to co znają, bo wolą jednak stare gowno od nieznanego gowna

Gość i znowu pisiory
ujadają a nie pamiętają, że ich wodzowie mieli takie same pomysły

Idioto, naucz sie czytać ze zrozumieniem. :o

Nie nadinterpretuj. Ja bede głosować na kogo bede chciala, a tobie chuj do tego. Realna to taka ktora ma szanse wygrać, bo jesli myslisz, ze po wyborach władze przejmie jakas partia z poza obecnie rządzących to chyba brakuje ci piatek klepki :O

Gość fileservvvv
Szykuje sie powtórka z czasów SLD :O znajomi znajomych ciotki ciotek pozajmują wszystkie stanowiska i rozkradną kraj do końca a kasiore wywiozą znow do afryki albo moskwy :O

"aha, czyli twoja logika jest taka "partie które obecnie są w sejmie są złe ale trzeba na nie głosować bo tylko któraś z nich może wygrać". brawo. pozostaje mi pogratulować "rozumu" i chamstwa. tego drugiego już bez cudzysłowu." Kurwa, ale z ciebie debil. Gdzie napisalam, ze trzeba na nie głosować? Wskaz ten fragment cwaniaczku. Gdybys umiał czytać ze zrozumieniem to wiedziałbys, ze pisze ze szkoda, ze nic sie nie zmieni bo partie które przodują w sondażach juz rządziły, ja chcialabym aby społeczeństwo dalo szanse komus z poza tej listy sprawdzonych partii, bo wtedy chociaz zaistnieje szansa, ze cos sie zmieni na lepsze. Po co wciąż wybierać tych samych, którzy sie nie sprawdzili choc mieli szanse? Ale jestem realistka i wiem, ze społeczeństwo nie da takiej szansy mimo moich chęci i mojego głosu, bo większość woli wybac zło które zna. Prościej juz nie umiem mam nadzieje, ze teraz zrozumiesz.

"chamstwa" :D buhahaha i kto to mowi- jeden z największych prawikow-chamow na kafe

Nie mierz wszystkich swoją miarą, przykro mi ze wychowywales sie w oborze, ale na szczęście nie wszyscy maja takie przeżycia. Nie odniosłes sie merytorycznie do mojej wypowiedzi, bo wiesz ze sie pomyliłes no ale nie chcesz sie do tego przyznać dlatego mnie atakujesz:) przykro mi, ze kochasz jakiegoś prezesa, bo skoro kochasz go skrycie to widocznie nie masz u niego szans:( czyli jestes homo-prawiko-chamem? :)

To ja nie powinnam dyskutować z prawikiem, bo z założenia nie ma w nim nic ciekawego

Powiedzial ten wielce kulturalny :) idź sobie zwal, bo na więcej cie nie stać. Zycze szczescia w jedynym związku jaki miales- ze swoim przyrodzeniem :D

Gość pissior znowu mąci
a ten jego piis to to samo co poo 🖐️

Gość moja odpowiedź nie brzmi
"Za kilka tygodni nie będziecie mogli napisać w Internecie złego słowa o Tusku :D" Szczególnie na portalu "życie uczuciowe". Przecież fakt, że różni popierdoleńcy piszą co im ślina na język przyniesie to WINATUSKA. To, że ich "życie uczuciowe" sprowadza się do PLUCIA to przecież WINATUSKA. Jeżeli bandzior krzyknie TUSKTTYMATOLE to już znajdzie OBROŃCÓW. Bez względu na to co zrobił. Dopóki nie przypierdoli obrońcy. Ale wtedy, tym bardziej będzie to WINATUSKA.

Gość offerma brzmi dumnie
"no to skoro się zgadzamy to możesz już zamknąć papę. i tak nic interesującego się z niej nie wydobywa" "gdzieś ty się wychowywała, w oborze? trochę kultury by ci się przydało" Co brzmiącej offermie polecam.

Gość little provocation
"i znowu pisiory ujadają a nie pamiętają, że ich wodzowie mieli takie same pomysły" ale ich wodzowie nie zadłuzyli kraju na 400mld,pierdolcu

Gość czyli takie samo
myślecnie PIS i PO się nie liczy bo PIS miał dobrą koniunkturę światowej gospodarki a PO złą? no wybaczcie. Gdyby teraz rządził PIS to by było to samo a nawet gorzej bo walnęliby pomnik tupolewa naturalnej wielkości za jakiś miliard

Gość little provocation
ps. na jesieni nie będzie juz platformy,tuska i całej tej złodziejskiej swołoczy

Gość little provocation
A na ile ich wodzowie zadłużyli kraj, pie**olcu? Dlaczego mając koniunkturę zamiast redukować zadłużenie, wyposażali harcmistrza kamińskiego w broń jakiej mógł mu pozazdroscic agent 007?

Gość little provocation
I złapali 2 żądne wielkiej miłości agenta tomka kobity?

ja mogę już dzisiaj to zrobić i jutro i za tydzień ... "złe słowo o Tusku" :P

Gość little provocation
I opowiadają, że ktoś rozwjał przemysł nienawiści, a oni niosą tylko miłość. Miłość do samych siebie.

Gość uwaga uwaga .......
wykryto pisiora opłacanego ze składek partyjnych który poprowadzi kampanię wyborczą PISu na kafeterii :D

Gość qwertyup
Ja w tym roku głosuję na KNP Korwin-Mikkego.

Gość coś się komuś popieprzyło
popieram offermę na kandydata! był kononowicz może być i offerma jeden ciul