Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MC Ajron

kolejny piękny dzień

Polecane posty

wypoczęty (w miarę), po porannym treningu, 10 kilometrowa przejażdżka za mną (warunki do jazdy wręcz fantastyczne!), pracy za dużo mnie dziś nie czeka, szykuje się awansik (a co za tym idzie dość znaczna podwyżka), przemiły rodzinny weekend ... normalnie żyć, nie umierać! tylko pobzykałbym w sumie [śpioch]

Gość ja pierdziele co ja
pajac jak nie ma sie komu pochwalic o awansie to wypisuje to na foru, czlowieku zycia nie masz normalnego zeby na forum erotycznym opisywac awans?

Gość Podwyzka za przesiadywanie
calymi godzinami na kafe dobre :classic_cool:

Gość cils.bruissment
tylko pogratulowac, ale braki w bzykaniu moga przycmic pozostale sukcesy..

jak się potrafi zorganizować poprawnie pracę, to się i na kafe ma czas, zawistna persono a awansem się nie chwalę, zaznaczam, że istnieje taka szansa, w świecie realnym dawno już o tym fakcie napomknąłem, więc możesz mnie cmoknąć w włochaty zad, ułomie :) na meszki zapach waniliowy działa, przynajmniej w moim przypadku.

Gość cils.bruissment
bylo milo i sie skonczylo zazdosc bywa wszech obecna nawet na kafe ja bym sie tak tym nie przejmowala,

Gość cils.bruissment
dla mnie tak, skomentowales czyjs wpis, wiec..

komentuję, bo lubię ;) przejmować to ja się mogę rzeczami poważnymi, a nie nienawistnym zianiem nołjalfów ;)

Gość cils.bruissment
komentujac sprawiasz ze myslisz o tym i juz zaprzatasz sobie glowe takimi bzdurnymi wpisami

Gość jonesówna w ręczniku
"kolejny piękny dzień" :O chyba Cię przez weekend przegrzmociło stado murzynów :O🖐️

cils, Ty bardziej się tym przejmujesz w tej chwili niż ja :D Jones, nie opowiadaj nam o swoim życiu w akademiku, proszę :classic_cool:

Gość cils.bruissment
Alez skad! tylko zkladajac nowy topik, musiales sie liczyc ze Twoje wpisy beda innym nie w smak, z takim nastawieniem kolejnego pieknego DNIA nie odp na komentarze z poziomu nizszego szkoda usmiechu

ależ ja z góry zakładałem, że to będzie komuś nie w smak! w końcu to forum ma to do siebie, że 3/4 użytkowników krytykuje pozostałą 1/4 :D

Gość cils.bruissment
Odpowiednie zalozenie to juz polowa sukcesu :) dotyczy sie roznych dziedzin

no widzisz :) każdy ma w życiu jakiś cel, nie wszystkie muszą być wyjątkowo ambitne, prawda? ;)

Gość cils.bruissment
dla jednych cos bywa banalne dla innych mega wykonalne

cały czas zapominacie, że studiuję korespondencyjnie i mieszkam u babełe na poddaszu :O :( 🖐️

cils, przyznam się, że nie do końca zrozumiałem Twą wypowiedź ... :)

nie, na poddasz :) lubię czasem odchylić rąbek grubego zakurzonego koca i pooglądać świat zza brudnych szyb :classic_cool:

Simplus, ale czy ja napisałem, że się we weekend nie dało? po prostu dziś już nowy dzień nastał ;) Jones, podglądasz ludzi wracających w niedzielę z kościoła? :classic_cool:

oczywiście :classic_cool: dzięki temu czuję się bardziej uduchowiona :classic_cool:

Ale spokojnie, to jest problem większości polaków, że w wyniku zazdrości nie gratuluje się awansu, tylko wytyka się przechwałki. Wielu ludzi nie umie się cieszyć szczęściem i kolorowym życiem innych, bo sami nic nie osiągnęli i przemawia przez nich gorycz, złość i bezradność :D Gratuluję MC Ajron, mnie się awans szykuje pod koniec roku :D

ha! kolega widzę ma podobny światopogląd do mojego! dokładnie typowo polacko-warzywne jest plucie na każdego, komu życie się układa jako tako :)