Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjighnvgvmddgpgf[g h

Jak sie ubrać na randkę-doradźcie!

Polecane posty

witam, za kilka dni mam randkę z chłopakiem poznanym w internecie, długo wahałam się czy w ogóle przyjąć propozycję,ale chłopak wydaje mi się być cudowny-miły, towarzyski.Poznaliśmy się na stronie internetowej i tak już piszemy, mailujemy jakiś miesiąc.nie jestem zbyt ładną dziewczyną, strasznie nieśmiałą wiec to będzie dla mnie trudna sytuacja, stres itd dodam że nigdy wcześniej nie umówiłam sie z facetem poznanym w ten sposób ale coś mnie podkusiło. chciałabym ubrać się tak żebym chociaż pod tym względem czuła się pewnie. Problem w tym ze ja zazwyczaj nakładam jeansy i T-shirty.I może to zabrzmi banalnie-ale naprawdę nie wiem w co sie ubrać, tym bardziej że ma być bardzo ciepło, wręcz gorąco....poradźcie.

Gość śpiąca królewienka
na upaly polecam pasek od spodni i gore od bikini.

Gość kkkkkkk:;.
weź prezerwatywy

ja pytam poważnie:( nałożyć po prostu te jeansy i t-shirt?

Gość śpiąca królewienka
ubierz sie normalnie. wygodnie, i lekko. przeciez beda upaly. delikatny makijaz dzienny i spoko.

tzn jednak jeansy?? no w sumie też pomyślałam że tak będzie najlepiej...

Gość jakby dziewczyna przyszla
na ranke w spodniach a nie w spodniczce albo sukience to bym ja pogonil

tak więc spódnica albo sukienka??problem w tym że prawie nigdy nie chodzę w spódnicach...może białe spodnie w takim razie?co lepiej???

tu już nie chodzi o to bym wyglądała seksownie, bo przy moim wyglądzie to nic by mi nie pomogło, ale zebym wyglądała tak...odpowiednio do okoliczności, żeby nie dość że pomyśli że jestem brzydka to że sie nie umiem ubrać...chciałabym wyglądać tak normalnie, troche inaczej niz na co dzień... co zakładacie na randki?zwłaszcza te pierwsze z danym meżczyzną??

Ubierz się tak, żebyś czuła się swobodnie. Nie ma co się męczyć w stroju, który Ci nie odpowiada. A wymieniliście się swoimi zdjęciami?

wymieniliśmy się tzn ja mu wysłałam kilka z wakacji a on mi jedno. ale wiadomo zdjęcie to tylko zdjęcie, nie pokaze wszystkich defektów choć nie było przerabiane... tam byłam bardzo opalona(wakacje nad morzem)to i zmian potradzikowych mi widac nie było czego nie mozna powiedzieć teraz:( nawet nie da się ich zakryc zadnym pudrem:( mówił ze mu sie podobam, ja uprzedzałam że wyglądam okropnie no ale się uparł... on cóż podoba mi się ale nie jest też typem super przystojniaczka, choć wydaje mi sie że za takiego się uważa.

Skoro widział Twoje zdjęcie to jest okej. Nie katuj się, ale baw się dobrze! ;)

no widział ale mówię że na zdjęciu moja cera jeszcze jakoś wyglądała, bo opaliłam się to i jakos te zmiany i pryszcze jakby przyschły... a teraz jest okropnie...nie wiem, czy w ogóle nie dac sobie spokoju z tym spotkaniem, mam wrażenie że się tylko zbłaźnie....

słabo mi się robi jak to czytam.. weź dziewucho się najlepiej zamknij w pokoju i nigdy nie wychodź do żadnego faceta, bo masz zmiany potrądzikowe.. nie umiecie siebie zaakceptować takimi jakimi jesteście ?? to że wam przeszkadzają takie "defekty" nie znaczy że każdy patrzy na innych tylko pod względem wyglądu.. miej to w dupie.. ubierz się tak by Tobie było wygodnie.. załóż jakieś krótsze spodnie..może jakieś luźniejsze po prostu letnie spodnie..do tego leciutką bawełnianą najlepiej z koronką bluzeczkę na ramiączka i butki takie żeby odsłonić stopy.. zrób sobie ładny pedicure... Ty masz się dobrze czuć... wtedy będziesz weselsza, swobodniejsza i naturalna.. a tak jak założysz coś czego nie lubisz np krótka sukienkę to będziesz o tym myśleć przez całe spotkanie.. jak wyjdziesz przed niego będziesz miała wrażenie że się gapi..będzie Ci głupio..

Biedronka bez ogonka-dzięki za radę:) a co myslicie o półaczeniu leginsy plus tunika badź leginsy plus krótka jeansowa spódnica?

tylko nie legginsy i spódniczka... jak dla mnie jest już za ciepło by zakładać legginsy.. chyba, że będzie chłodniej, bo na upały nie są dobre legginsy..mi się kojarzą z zakrywaniem np cellulitu... :/ jeśli odważysz się założyć tunikę i legginsy to załóż po prostu sukienkę..

aha....no ok-może to nie jest faktycznie dobry pomysł, pomysłam ze może lepiej leginsy niż jeansy, no ale ok-głupio myśle

teraz są modne fajne zwiewne luźne spodnie.. i krótkie i długie w kolorze cammel.. wybierz może coś z tego.. do tego leciutka bluzeczka i jakieś ładne sandałki.. dla mnie ot najwygodniejszy strój tego lata.. sama mam już kilka takich spodni.. mam mały tyłek i jestem dość szczupła i mój facet mówi że fajnie wyglądam.. w sumie sama się tez dobrze czuje w takim stroju.

Wydaje mi się że luźne spodnie tylko mnie jeszcze pogrubią...

nie jestem ani gruba ani tez szczupła ale mam szerokie biodra. wiec wydaje mi sie że to odpada.

Dobra-macie racje-odwołam to spotkanie, nie będę mu psuła tygodnia:(